Annonce
Ugeavisen Ribe

"Det lille hotel" er åbnet i Vester Vedsted

Inge Rudklint har indrettet seks værelser på Eleonoras B&B blandt andet en fin brudesuite, for det skal der jo være, når man har et overnatningssted i Ribeområdet, mener hun. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Inge Rudklint har åbnet Eleonoras B&B i den gamle Klostergården i Vester Vedsted. Og der har været drøntravlt fra dag et.
Annonce

Vester Vedsted: Et nyt overnatningssted har siden påske været åbent i Ribeområdet. Bag Eleonoras B&B, som stedet hedder, står Inge Eleonora Gravengaard Rudklint, der har lejet en ejendom på hjørnet af Sprækvej og Vester Vedsted Vej og fået istandsat den i samarbejde med Kerem Das, som til daglig er indehaver af Pinocchio i Ribe.

I efteråret købte Kerem nemlig den forfaldne ejendom, som går under navnet Klostergården. Hans hensigt var at starte et bed and breakfast, da han syntes at muligheden for det i den ejendom var oplagt.

- Jeg kender Kerem via en veninde, og han havde spurgt hende, om det var noget for hende at drive et bed and breakfast. Det var det ikke rigtig, men min veninde spurgte så mig, og efter nogle dage tog jeg hen til Kerem og sagde ja til det, fordi jeg kunne se mulighederne i det allerede inden renoveringen, fortæller Inge Rudklint, der også havde brug for nyt indhold i sit arbejdsliv.

- Der skulle ske noget nyt i mit arbejdsliv, og da den bold pludselig kom flyvende, så måtte jeg gribe den. Desuden tænker jeg, at mange af mine kompetencer kan komme i brug i det her, da jeg kan både lide at lave mad, renovere gamle møbler, indrette samt yde kundeservice, siger hun og tilføjer, at hun byder de overnattende gæster på en overdådig morgenmad med mange hjemmelavede ting.

Eleonoras B&B

Eleonoras B&B har seks værelser, som alle er opkaldt efter danske dronninger, og både fællesområder og værelser er indrettet i nordisk landstil.

Navnet Eleonora kommer fra Inges mor, der havde det som mellemnavn, hvorefter Inge også selv har taget det samt opkaldt hendes B&B for bevare mindet om hende.

Klostergården er fra 1600-tallet, og op til 1800-tallet fungerede ejendommen som kro.

På fredag mellem klokken 14 og 17 holder Inge en reception, hvor alle kan få mulighed for at se de hyggelige lokaler.

Annonce

Gæster fra hele verden

Kort før påske åbnede Inge Rudklint således sit bed and breakfast. Og nærmest fra dag et har der været drøntravlt.

- Vi havde 41 personer igennem hen over påsken, og her i bededagsferien har der været 30 gæster. Og der har været gæster fra både Hong Kong, Australien og USA, så det giver allerede bonus at være på sider som Expedia.com, fortæller Inge Rudklint, der tilføjer, at også mange lokale borgere sætter pris på, at der er kommet et nyt overnatningssted i byen, ligesom at flere allerede kalder det for "Det lille hotel".

På sigt har Inge Rudklint yderligere planer for Eleonoras B&B.

- Jeg har ambitioner om at få lavet en festsal, måske køre forskellige højskolekurser, og så ellers få en masse gæster herud, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce