Annonce
Ugeavisen Ribe

Dobbelt op på bodytalk behandlere i Ribeområdet: Lilli vil hjælpe andre til at få det bedre

Lilli Westergaard Asmussen har fundet et midlertidigt lokale til sin bodytalk klinik i Egebæk-Hviding, så nu kan hun omsider tage kunder ind. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Lilli Westergaard Asmussen får nu gang i sin bodytalk klinik, Harmoni i Sind og Krop.

Egebæk-Hviding: Rundt omkring i Danmark er der blot 25 bodytalkere, og nu er der to af slagsen i Ribeområdet. 40-årige Lilli Westergaard Asmussen er blevet blevet certificeret og starter nu sin klinik med navnet Harmoni i Sind og Krop på Rønnevej i Egebæk-Hviding.

- Jeg er helt sikkert landet på min rette hylde ved at blive certificeret bodytalk behandler. Jeg har selv mærket, hvad bodytalk kan hjælpe, og jeg vil gerne hjælpe andre med at få det bedre. Jeg glæder mig meget at kunne åbne, nu hvor de liberale erhverv har fået lov til det, siger Lilli Westergaard Asmussen.

Hun påpeger, at alle kan have gavn af en session med bodytalk og ikke kun, hvis man ved, at noget er galt.

- Man kan sige, at bodytalk er en slags indre oprydning dybt nede. Det helbreder ikke noget, men rydder op, så kroppen kan helbrede sig selv. Muskelteknikken, man bruger, giver nogle svar fra kroppen omkring, hvad der forstyrrer, siger hun og tilføjer, at bodytalk kan finde årsager til eksempelvis allergier, stress, depressioner og fysiske smerter.

Kort om Lilli

Lilli Westergaard Asmussen er 40 år og gift med Morten. De har to børn. Lilli er tidligere uddannet pædagog og har arbejdet i Mælkebøtten i en længere årrække.

Man kan finde ud af mere om Harmoni i Sind og Krop på Facebook, hvor man også kan finde link til booking.

Samtidig påpeger hun fordelen i, at man dermed ikke behøver komme ind og fortælle sin livshistorie om, hvad der kunne være galt.

- Derfor har jeg valgt at tilbyde bodytalk til børn fra 9-10 år og naturligvis også voksne, siger Lilli Westergaard Asmussen, der allerede har en del erfaring med at praktisere bodytalk for både børn og voksne via hendes uddannelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce