Annonce
Ugeavisen Ribe

Dyrskue tager ingen chancer: Tjekker folk ved indgangen

De mange aktiviteter på dyrskuet tiltrækker mennesker, men arrangørerne vil gøre alt hvad de kan for at undgå at folk står for tæt.
Arrangørerne af Ribe Dyrskue har taget flere forskellige initiativer, som alle har til det formål at gøre skuet coronasikkert.

Ribe: Når Ribe Dyrskue løber af stablen fredag 30. juli, så bliver det med tjek af coronapas ved indgangen og en række tiltag, som skal sikre et sikkert dyrskue.


Det bliver et særligt år med coronapas og ekstra afstand, men også et år med flere dyr end nogensinde før og et program proppet med oplevelser.

Jens Christiansen


Annonce

- Fødevareteltet med madboder bliver ikke rejst i år, men madboderne vil i stedet være fordelt rundt på pladsen. Publikum opfordres til at købe billetter hjemmefra og fordele sig ud på den store dyrskueplads, siger Jens Christiansen, der mener, at man trygt kan tage til dyrskue og nyde den 156 år gamle tradition.

Et særligt år

Arrangørerne har gennemgået pladsen, og de har set på de steder, publikum typisk samler sig. Skilte og personale vil hjælpe besøgende med at fordele sig ud på pladsen, og de populære aktiviteter som VM i Gummistøvlekast, Agility og Grisevæddeløbet vil have et udvidet publikums-areal.

Der er rekordmange dyr på dyrskuet i år, så der er masser at kigge på.

- Det bliver et særligt år med coronapas og ekstra afstand, men også et år med flere dyr end nogensinde før og et program proppet med oplevelser. Man kan opleve Danmarks største hest og man kan se det hæsblæsende mesterskab i agility.

Køb billetter hjemmefra

Tidligere er billetter kun blevet solgt ved indgange, men i år opfordres publikum til at benytte det nye online system og købe billetterne i forvejen.

- Vi håber, at publikum vil hjælpe os ved at købe en stor del af billetterne hjemmefra. Så får vi mindre kø ved indgangene, og vi slipper for at notere kontaktoplysninger, siger Jens Christiansen.

De gældende regler for smitteopsporing kræver, at arrangøren efterfølgende har mulighed for at kommunikere direkte ud til publikum. Besøgende, som køber billet i døren, vil derfor blive bedt om kontaktinfo.

Ribe Dyrskue

Ribe Dyrskue afholdes på Hovedengen i Ribe fredag den 30. juli fra klokken 9-16.30. Billetter kan i år for første gang købes på Ribedyrskue.dk. Dyrskuet afvikles for 156. gang og det er Sydvestjysk Landboforening der er arrangør.

Annonce
Ugeavisen Ribe

Vestjysk Malerentreprise er solgt: Georg sælger malerfirmaet til Bjarke

Annonce
Ugeavisen Ribe

Stort projekt ved Kammerslusen: Bådebroerne skiftes, og sejlerne får endnu bedre forhold

Annonce
Ugeavisen Ribe

Klaus er rød i hjertet: Bruger 40.000 kroner på at rejse ud at se sit hold

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Fans i hele verden samles om verdens største fodboldfinale - men heftigt prisskilt afskrækker lokale barer fra tage del i festen

Ugeavisen Bramming

Frygt får mange til at fravælge en elbil

Ugeavisen Bramming

Esbjerg Kommune vil firedoble antallet af ladestandere

Ugeavisen Ribe

Gitte arbejder ikke som mange andre - men hun kan sy og får mere ud af det end de fleste

Ugeavisen Ribe

Spejdere blev lukket ind i logens lukkede land: Det er jo næsten som hos os

Ugeavisen Ribe

Byferie bakker økonomisk op om gratis koncert i Ribe: Det er en god måde at få flere gæster til byen

Ugeavisen Ribe

Ribe Handel og Radio Globus inviterer til gratis koncert på torvet

Ugeavisen Ribe

Så har Danmarks største legepark fået sit rigtige navn: Parkens navn klinger både på dansk og i udlandet

Annonce