Annonce
Ugeavisen Ribe

Efter inspiration fra 6-årig datter: Ny virksomhed i Ribe har hjertet på rette sted

Rikke Lund Nielsen har allerede fået en fantastisk start på sin iværksætterdrøm med virksomheden "en hjertelig hilsen". Hun har netop rundet 100 ordrer og har først åbnet sin webshop i januar. Privatfoto
Rikke Lund Nielsen fra Ribe fik sidste år ideen til sin virksomhed ”en hjertelig hilsen”, efter en kreativ stund med sin 6-årige datter.
Annonce

Ribe: 2020 var et hårdt år for mange erhvervsdrivende, men det var samtidig et år, hvor mange sprang ud som selvstændige, og en af dem var Rikke Lund Nielsen fra Ribe.

Hun startede nemlig virksomheden "en kærlig hilsen" efter inspiration fra hendes 6-årige datter Freja.

- Min datter elsker at være kreativ, tegne og male, så vi fandt en skotøjsæske, som vi pyntede og efterfølgende fyldte med en masse lækkerier, fortæller Rikke Lund Nielsen, som derefter tog skridtet som selvstændig.

Konceptet bag en hjertelig hilsen er personlige gaveæsker, lavet i naturvenligt materiale og hvor alt indhold er nøje udvalgt og handlet gennem danske leverandører.

- Jeg har startet virksomheden, fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være. Min mission er, at modtageren af en hjertelig hilsen, skal sidde tilbage med samme følelse som normalt opnås gennem personlig kontakt og påskønnelse. Det kræver selvfølgelig rigtig meget af mig, men jeg mener at kunne tilføre netop det gennem nærvær, ordentlighed, kvalitet og ikke mindst en kunderejse i øjenhøjde, siger Rikke Lund Nielsen om hendes virksomhed, der i første omgang alene er webbaseret.

Annonce

En god start

Virksomheden har fået en rigtig god begyndelse, og Rikke har da også store drømme for fremtiden.


Jeg har startet virksomheden, fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være. Min mission er, at modtageren af en hjertelig hilsen, skal sidde tilbage med samme følelse som normalt opnås gennem personlig kontakt og påskønnelse.

Rikke Lund Nielsen


- Min drøm er at etablere mig som leverandør af gaveæsker i hele landet og tage markedsandele hvert år. Min mere langsigtede plan er, at etablere samarbejdsaftaler med flere virksomheder, at åbne et showroom inden for to år samt åbne en eller to pakkerier fordelt strategisk og geografisk korrekt inden for fem år. I første omgang skal jeg følge min forretningsplan og håber at få bredt konceptet ”en hjertelig hilsen” ud i landet, siger hun.

Konceptet henvender sig til både private- og virksomheder som ønsker at sende en personlig hilsen til en de holder af, til fødselsdagen, konfirmanden eller medarbejderen.

Kort om Rikke

Rikke Lund Nielsen er født og opvokset i Ribe, hvor hun også bor i dag med ægtefællen Søren, der er filialchef i Sydbank Bramming, og deres to børn.

Man kan læse meget mere om "en kærlig hilsen" på hjemmesiden: www.enhjertelighilsen.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce