Annonce
Ugeavisen Ribe

Efter succes i 2020: Ib Laursen ApS fordobler antallet af rullende showrooms

Den nyeste lastbil hos Ib Laursen kan blive til et endnu større showroom end i 2020, og hejse sig op i to etager. For at følge coronaanbefalingerne skal alle kunder, der ønsker at besøge Ib Laursens nye showroom, booke en tid hos de sælgere, der bemander lastbilen ved de respektive byer. Foto: Ib Laursen ApS
Ib Laursen ApS havde i 2020 succes med at sende et rullende showroom ud på Europas landeveje. I år gentages succesen med en ekstra og endnu større lastbil.

Øster Vedsted: Coronarestriktioner fik i 2020 brugskunstvirksomheden Ib Laursen ApS til at tænke i alternative baner, fordi alle de store messer, firmaet normalt tager til, var aflyst.

Det resulterede i et et rullende showroom, der turnerede på Europas landeveje, og det blev så stor en succes, at man nu opruster til messesæsonen 2021.

Derfor sender Ib Laursen ApS og direktør Peter Laursen den nyeste kollektion på landevejene med hele to store lastbiler.  Således kan flere kunder blive præsenteret for den kommende sæsons trends.

- Sidste gang vi kørte vores roadshow, var det en stor succes, så derfor prøver vi igen. Mange af vores normale messer er enten aflyste eller udskudt. Derfor er det relevant netop nu. Vi tror på, at det er vigtigt at komme ud og mødes med vores kunder. På den måde kan vi være mere nærværende og også yde en bedre service, siger Peter Laursen.

I år vil touren være delt således op, at den ene vogn kører nordpå mod Norge og Sverige, mens  den næste kører sydover og vil have ni stop ned gennem Tyskland. Tre lande og 16 byer vil få besøg hen over otte uger.


Sidste gang vi kørte vores roadshow, var det en stor succes, så derfor prøver vi igen.

Peter Laursen


Der er ikke blot oprustet med en ekstra truck denne omgang. Den ene lastbil er tilmed i to etager, så den kan byde velkommen til endnu mere inspiration. Lastbilerne er her folieret med billeder fra den nye kollektion.

Indenfor filmens verden siges det altid, at to'eren altid er den sværeste at lave, men hos Ib Laursen ApS er der stort mod på at gentage sidste års store succes. Også i en tid med corona.

- Selvfølgelig tager vi hele tiden de nødvendige forholdsregler i forhold til corona og passer på, siger Peter Laursen.

For at følge coronaanbefalingerne skal alle kunder, der ønsker at besøge Ib Laursens nye showroom, booke en tid hos de sælgere, der bemander lastbilen ved de respektive byer. Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce