Annonce
Ugeavisen Ribe

Efter tre års kamp for at bygge nyt firmadomicil: Nu er spærrene rejst på nybyggeri

Jesper Rohr Jørgensen kan i løbet af foråret næste år tage sit nye firmadomicil i brug - efter tre års bøvl med at få lov til at bygge nyt. Fredag er der rejsegilde. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Jesper Rohr Jørgensen har kæmpet i mere end tre år for kunne bygge nyt firmadomicil ved Ribe efter strid med Danmarks Naturfredningsforening og Vejdirektoratet. Nu kan han omsider holde rejsegilde på helt nyt byggeri på en anden adresse end først planlagt.

Ribe: Fundamentet er støbt og spærrene er rejst, mens arbejdet med at få lagt tag på JRJ Anlægs nybyggeri på Ole Rømers Vej er godt i gang.

På den måde er kampen for at bygge et nyt firmadomicil nået meget længere end nogensinde før, efter Jesper Rohr Jørgensen har kæmpet en mangeårig kamp mod både Esbjerg Kommune, Vejdirektoratet og Danmarks Naturfredningsforening for at få lov til at bygge ved Varde Hovedvej.

Den plan droppede han endegyldigt tidligere i år, hvorefter han fandt en anden grund, hvor byggeriet hurtigere kom i gang.

Annonce

- Det er da vildt fedt at være nået så langt. Det har været en drøm for mig at bygge nyt, for vi er i den grad vokset ud af vores domicil ved Hillerup Markvej, så det har i flere år været meget aktuelt at få bygget nyt, siger Jesper Rohr Jørgensen, som derfor inviterer alle, der vil, til rejsegilde fredag den 19. november fra klokken 12, hvor pølsevognen kommer forbi.

Sådan kommer det til at se ud, når JRJ Anlægs nye firmadomicil på Ole Rømers Vej er færdigt. Illustration: Arkitekttegnestuen Tauman

Mulighederne for at bygge nyt ved Ole Rømers Vej er anderledes, så Jesper Rohr Jørgensen får mulighed for at bygge mere end dobbelt så stort end på Varde Hovedvej.

- Det er et ret stort byggeri i forhold til firmaets størrelse. Jeg bygger, så jeg kan være op til 20 mand herude, men det er dog slet ikke planen, at vi skal være større, end vi er nu, siger han.

Vil mere i legepladser

Én ansat ekstra er det dog blevet til - så firmaet nu beskæftiger otte mand - og den nye administrative medarbejder gør, at Jesper Rohr Jørgensen kan have et øget fokus ude i marken.

- Hvis jeg skal vokse, så skal jeg kunne fralægge mig noget ansvar og opgaver, og vi vil blandt andet gerne lave mere i legepladser - selv om vi faktisk lige nu ikke kan følge med i forespørgslerne - og nu kan den nye klare en stor del af det papirarbejde, der er med at lave legepladser, forklarer Jesper Rohr Jørgensen, som også får opført en plansilo med rum til oplagring af forskellige materialer til legepladserne.

Der er med det nye domicil også plads til, at legeredskaber og lignende kan monteres indendørs og derfra køres ud til legepladsen.

Annonce

Vil se fremad

Jesper Rohr Jørgensen fortæller yderligere, at den omtale, bøvlet med byggeriet på Varde Hovedvej har givet, også har smittet positivt af på forretningen.

- Tanken ved at bygge på Varde Hovedvej var, at jeg skulle blive mere synlig, og det må jeg da sige, at jeg er blevet. Men det er jo mere på grund af omtalen af det. Det har da været dejligt med den opmærksomhed, og rigtig mange af dem, jeg møder til hverdag, har spurgt ind til, hvordan det gik.

- Men nu kan jeg heldigvis se fremad, og det er det, jeg helst vil. Jeg vil bruge min energi på noget, som bliver til noget, understreger Jesper Rohr Jørgensen, der forventer, at byggeriet er helt færdigt til april.

Tanken ved at bygge på Varde Hovedvej var da, at jeg skulle blive mere synlig, og det må jeg da sige, at jeg er blevet. Men det er jo mere på grund af omtalen af det.

Jesper Rohr Jørgensen
Med i byggeriet er der en plansilo, som skal sikre oplagring af materialer til legepladser. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribedreng mistede sin far i en ung alder: Viktor har lært at se livet i et større perspektiv

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ribe

KLUMME: 40-års dagen nærmer sig. Skal jeg gå i panik eller?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Garde giver fuld gas ved julekoncert i Ribe

Ugeavisen Ribe

Mere plads til flotte naturfotos: Lokal fotograf udvider galleri og får udgivet bog

Ugeavisen Ribe

Mikkel er blevet mindre sur: Otte uger i Familieklassen har gjort stor forskel

Ugeavisen Ribe

Mor eller far er med i skole: Familieklasse hjælper på børns mistrivsel

Ugeavisen Ribe

Senhjerneskadede er frustrerede over kummerlige forhold: Træningen bliver ødelagt af dårlige rammer og larm fra maskiner

Ugeavisen Ribe

Kandis gennemføres:  Ribe Fritidscenter aflyser ikke julefrokosten med Kandis

Ugeavisen Ribe

Efter 24 år i lokalpolitik: Jørgen Ahlquist får sin første formandspost

Ugeavisen Ribe

Corona sætter en stopper for skålen i juleøl: Årets Emil er aflyst

Ugeavisen Ribe

Kvickly i Ribe giver 75.000 kroner til legeparken

Ugeavisen Ribe

Ta' et julehjerte og køb en gave: Ønsketræ skal igen sikre julegave til institutionsbørn

Ugeavisen Ribe

87 år og frivillig ved håndboldkampe: Madsen giver en hånd med ved Ribe-Esbjergs kampe

Ugeavisen Ribe

Se billederne: Danmarks hyggeligste juleby vækkede den hæse mand med skægget

Ugeavisen Ribe

Elever vandt landsdækkende konkurrence om CO2-neutral energikilde: Kunne være fedt, hvis der var nogle forskere, der ville kigge på vores forslag

Ugeavisen Ribe

Socialdemokraten Vivi var med til at kuppe Venstre

Ugeavisen Ribe

KLUMME: Du er ikke alene...

Ugeavisen Ribe

Efter støtte fra lokale forretninger: Ribes julebelysning bliver nu endnu flottere

Ugeavisen Ribe

Nyt V-byrådsmedlem fra Ribe fik mere end 400 stemmer: - Jeg er ydmyg over for den her opgave

Ugeavisen Ribe

Lokale nørklere er klar: Museum slår atter dørene op til julemarked

Ugeavisen Ribe

Ti år med succes: Nanna og Marie skubber til deres grænser på Sct. Peder

Ugeavisen Ribe

Efter mange års hjemløshed: Nu får seniorerne endelig deres nye lokaler i SeminarieHuset

Ugeavisen Ribe

Tre medlemmer af Esbjerg Byråd: Konservative vil gøre en forskel

Annonce