Niels Michaelsen elsker konceptet fra jord til bord, og derfor er han blandt andet vild med at gå på svampetur. Han tager dog ingen chancer, så det er kun de svampe, han kender, der kommer med hjem i køkkenet.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Niels Lodberg Michaelsen har både spand, svampebog og svampekniv med, når han er på svampetur. Han ynder gerne at komme i Stensbæk Plantage, men holder sine præcise ynglingssteder lidt hemmelige. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Niels gør altid svampene pæne, inden han putter dem i spanden. Både til fordel for dyrene i skoven, der kan få gavn af resterne, og fordi det bliver nemmere at tilberede på dem i køkkenet. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
I en svampebog kan man via en række billeder finde frem til, hvilken svamp man muligvis har fundet. -
Denne store karl johan svamp var én af dem, der kom med hjem fra turen. Dog var den ikke helt frisk, så den blev formentlig brugt til at lave svampemel af. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
En svampebog og en god stor spand er det rette udstyr, inden man går på svampetur. Foto: René Aunsbjerg Fogh