Annonce
Ugeavisen Ribe

Endnu en succes: Rekordmange gik tur i Ribe på årets sidste dag

De 70 deltagere var opdelt i grupper på ti personer, så alle forholdsregler kunne overholdes. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Der var godt med afstand mellem deltagerne til Danni Callesens og Thomas Stengers Nytårsløb og Gåtur. Arrangementet blev igen i år et tilløbsstykke, fordi mange ville ud at gå.
Annonce

Ribe: En frisk gåtur på enten 5 eller 11 kilometer.

Det var hvad hele 70 deltagere brugte den sidste formiddag i 2020 på. Og på den måde blev den årlige nytårsløb og gåtur, som Danni Callesens og Thomas Stenger arrangerer, atter en succes.

- Sidste år, da vi havde en gåtur med for første gang, var vi 55 gangmotionister, og i år steg antallet altså igen. Gang er jo det nye sort, og det er helt fantastisk at tænke på, at så mange er blevet glade for at gå. Hvad der startede med at være en nytårs-løbetur for otte år siden, er mere blevet til en nytårs-gåtur nu, sagde Danni Callesen, der kunne glæde sig over at se mange nye ansigter og flere yngre deltagere fra både Ribe, Esbjerg, Jels, Rødding, Bramming og Vejen.

Danni Callesen havde nok at se til med at registrere alle deltagere. Foto: René Aunsbjerg Fogh

To af dem, der ikke havde været med før, var Lotte og Morten Topholm, der sluttede året af på en måde, der kendetegnede deres 2020.

- Det er meget symbolsk, at vi går med her i dag, for vi har gået utrolig meget i år og meget mere, end vi tidligere har gjort. Derfor var det også meget oplagt med en god gåtur, inden vi skal have lidt god mad senere, sagde Lotte Topholm, inden hun i en gruppe med ni andre drog ud på de 11 kilometer.

Morten og Lotte Topholm var nogle af de nye deltagere på gåturen på årets sidste dag. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Deltagerne var delt op i grupper på ti deltagere og startede ved enten Danhostel eller Kvickly i Ribe. Det fælles mål for alle var ved Kvickly, hvor Danni Callesen udleverede en goodiebag til alle, så man kunne skåle nytåret ind med sin egen lille gruppe.

Ud over de gående deltagere var der også 15 løbere med, der enten var ude 10,6 kilometer eller en halvmarathon.

De 70 deltagere var opdelt i grupper på ti personer, der blev sendt afsted med god afstand til hinanden, så alle forholdsregler kunne overholdes. Foto: René Aunsbjerg Fogh
De 70 deltagere var opdelt i mindre grupper. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce