Annonce
Ugeavisen Ribe

Erfaren læge i Ribe giver plads til yngre kræfter

Kirsten Beim har solgt sin praksis til Marie Lilbæk. Foto: Bo Maimburg

Kirsten Beim har solgt sin praksis i Lægehuset i Ribe til Marie Lilbæk.

Annonce

Ribe: Siden 1992 har den praktiserende læge, Kirsten Beim, med stor succes drevet sin praksis i Lægehuset i Ribe.

Men 31. december 2018 slutter den æra, idet hun går på efterløn og overlader sin praksis til den 37-årige Marie Lilbæk.

Og for Kirsten Beim er det en stor glæde, at hun har solgt sin praksis til netop Marie.

- Jeg havde planer om at gå på efterløn indenfor de nærmeste år, men Marie er klar til at blive praktiserende læge nu, og hun vil gerne overtage min praksis. Det tilbud kan jeg naturligvis ikke sige nej til, og slet ikke i en tid, hvor det kan være svært at få læger her til Vestjylland. Marie har været tilknyttet Lægehuset og min praksis tre gange, så vi kender hinanden, og jeg er ikke i tvivl om, at hun er den rigtige til at overtage min lægegerning, siger Kirsten Beim.

Kirsten og Marie

Kirsten Beim var læge på Ribe Sygehus, inden hun blev tilknyttet først Ingelise Grarups og siden Uwe Pedersens praksis i Lægehuset.Kirsten har sidste arbejdsdag den 23. december, og fra 1. oktober og indtil da vil hun være i klinikken en dag om ugen, mens Marie vil være der de fire andre dage.

I det nye år flytter hun sammen med sin mand, Jens Grarup, til København.

Marie er fra Faaborg ved Esbjerg, men hun er nu bosat i Tjæreborg med mand og tre børn. Hun starter i jobbet 1. oktober og overtager endelig stolen 1. januar 2019.

Annonce

Passer i lægehuset

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg rigtig gerne vil være her i Lægehuset, hvor der er en rigtig god kultur. Jeg har været her tre gange et halvt år, og jeg passede rigtig godt ind i miljøet her sammen med de kollegaer, der er her på stedet, siger Marie Lilbæk.

- Nu får jeg så min egne patienter, og det ser jeg rigtig meget frem til. Jeg vil gerne være det, man i gamle dage kaldte den traditionelle familielæge, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce