Annonce
Ugeavisen Ribe

Erhvervet støtter Ribe Aktivitets- og Historiepark: Rilesa giver 50.000 kroner

Mads Heide, Morten Jepsen og Jørn Foged fra Rilesa har givet 50.000 kroner til Ribe Historie og Aktivitetspark. Foto: Bo Maimburg
Den lokale produktionsvirksomhed, Rilesa, har givet et flot bidrag til Ribe Aktivitets- og Historiepark.

Ribe: Den lokalt stærkt forankrede virksomhed, Rilesa, der blandt andet producerer bore- og fræsemaskiner til træindustrien, har givet 50.000 kroner til Ribe Aktivitets- og Historiepark.

De tre ejere, Morten Jepsen, Jørn Foged og Mads Heide, er alle imponerede, over de planer der er for parken.


Annonce

Vi er jo en rigtig Ribevirksomhed, og vi vil rigtig gerne bakke op omkring den gode ide. Vi er imponerede over det arbejde, der ydes for at skaffe penge.

Mads Heide


- Vi er jo en rigtig Ribevirksomhed, og vi vil rigtig gerne bakke op omkring den gode ide. Vi er imponerede over det arbejde, der ydes for at skaffe penge. Vi sælger jo ikke flere boremaskiner, fordi vi støtter op om et lokal projekt, men vi vil jo gerne gøre opmærksom på, at vi er her og hvem vi er og på den måde gøre det lettere at tiltrække medarbejdere, siger Mads Heide.

Fabrikken designer, udvikler, fremstiller og installerer træbearbejdning maskiner, og selvom verden har været påvirket af corona nedlukningen har de haft masser at lave. Virksomhedens filosofi er. at de leverer produkter af den højeste kvalitet. og de har fokus på sikkerhed, lang levetid og brugervenlighed. Virksomheden er store nok til, at den kan påtage sig store projekter, men også små nok til at handle hurtigt og til, at de kender alle deres kunders særlige behov. Og det er årsagen til at de kalder sig selv for "eksperter i træbearbejdningsmaskiner".

Kort om Rilesa

Rilesa har 25 års erfaring inden for træindustrien, og virksomheden er en stor udvikler af bore-og fræsemaskiner med særlig fokus på møbler og vinduesproduktion.

Virksomheden, der er ejet af Morten Jepsen, Jørn Foged og Mads Heide, har kunder over hele verden.

- Os tre, der ejer virksomheden, bor jo alle i Ribe, og vi vil selvfølgelig gerne bakke op om det gode projekt. Vi har heldigvis slet ikke været mærkede af corona nedlukningen. Da Danmark og det meste af verden lukkede ned sidste år, havde vi lige færdiggjort en større udvidelse, og vi var derfor lidt bekymrede over, hvordan det ville gå. Men vi har slet ikke mærket noget på vores ordrebeholdning, men vi har arbejdet konstant, selvom vi har taget alle de forholdsregler der skal til. Vores ordrebog var fyldt, og ordrerne er fortsat med uformindsket styrke, siger Mads Heide, der er servicechef på Rilesa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce