Annonce
Ugeavisen Ribe

Et længe næret ønske går i opfyldelse: Bodil Jørgensen gæster Quedens

Bodil Jørgensen kommer til Ribe 26. november hvor hun på Ribe Katedralskole i Quedens Gaard regi opfører forestillingen ”I selskab med Bodil Jørgensen”. Foto: Les Kaner
Fredag den 26. november gæster skuespilleren Bodil Jørgensen Quedens Gaard, når hun kommer til Ribe med forestillingen ”I selskab med Bodil Jørgensen”.

Ribe: Lise Frederiksen og Jette Dupont fra Quedens Gaard er begge ovenud begejstrede over, at det er lykkes dem at få Bodil Jørgensen til Ribe med showet ”I selskab med Bodil Jørgensen”. I kalenderen er der således skrevet hendes navn den 26. november.

- Det plejer at være svært at få fat på Bodil Jørgensen, da hun altid er booket ud til faste spillesteder. Men vi fik jo en god kontakt til hende, da vi arrangerede ”De forbudte sange”, og det har givet os muligheden for at få hende til Ribe med hendes eget show. Vi oplevede Bodil Jørgensen som et fantastisk menneske med et stort overskud. Hun havde en hel særlig interesse for andre mennesker, og bag scenen og i det private er hun ligeså fantastisk, som hun er på scenen, siger Lise Frederiksen.


Der er slet ingen tvivl om, at vi kan se frem til en stor aften i selskab med et fantastisk menneske. Vi vil høre en hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere.

Jette Dupont


Man vil kunne høre hende fortælle om kærlighed og smertelige tab og om at blive mor i en sen alder. Hun vil også fortælle om dramatiske begivenheder fra hendes liv. Det handler blandt andet om at være passager i den store togulykke ved Sorø i 1988 og senest ulykken på diget ved Vester Vedsted i forbindelse med en filmoptagelse, der nær havde kostet hende livet. Men hun fortæller også om højdepunkter fra scenen på Det Kongelige Teater og hendes støre roller i danske film og tv-serier.

Billetsalg

Bodil Jørgensen og pianisten Bjarne Sahl gæster Ribe 26. november, hvor de opfører ”I selskab med Bodil Jørgensen”.

Billetsalget foregår på Quedens Gaard og telefon: 75411050.

- Der er slet ingen tvivl om, at vi kan se frem til en stor aften i selskab med et fantastisk menneske. Vi vil høre en hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere. Hun vil også give smagsprøver som visefortolker på sange fra hendes repertoire, supplerer Jette Dupont.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce