Annonce
Ugeavisen Ribe

Første point i hus: God start af Hviding i 3. division

Træner for Hviding IF Håndbold, Jesper Christensen, ved at det bliver en hård kamp gennem hele sæsonen, hvis holdet skal undgå nedrykning. Privatfoto
Oprykkerne til damernes 3. division i håndbold, Hviding IF, skal kæmpe for ethvert point i denne sæson.
Annonce

Håndbold, 3. division: Hviding IF fik som nyoprykker nærmest den mest optimale start på sæsonen i 3. division, da IF 92,Esbjerg blev slået med 20-17.

- Vi skal være glade for alle de point, vi kan få, og det var da overraskende, at vi vandt den første kamp. Jeg tror, at de undervurderede os, siger holdets træner Jesper Christensen, der dog måtte indse, at Hviding IF kom ned på jorden igen i sæsonens anden kamp, hvor Struer vandt 29-18.

Jesper Christensen er klar over, at holdet får det svært i denne sæson, især da man i forhold til sidste sæson mangler tre bærende profiler, som alle er gravide. Alligevel er det en bred spillertrup, som Jesper Christensen råder over.


Jeg kender ikke niveauet hos de andre hold, så man kan jo håbe, at modstanderne vil undervurdere os, så vi kan få point på den måde.

Jesper Christensen


- Vi har fået tilgang af nogle nye typer spillere, og det gør, at vi skal bygge spillet anderledes op. Vi har ikke længere individualister, så vi skal vinde kampene som hold. Heldigvis har vi en god bredde på holdet og tre gode målmænd, siger Jesper Christensen, der indrømmer at overlevelse i 3. division er det sportslige mål.

- Derudover er det et mål, at vi udvikler os som hold. Jeg kender ikke niveauet hos de andre hold, så man kan jo håbe, at modstanderne vil undervurdere os, så vi kan få point på den måde. Det er vores bredde og vores defensiv, der skal sikre os succes, og så kan vores kontraspil også blive en styrke, siger han.

Næste kamp er hjemme mod Hvide Sande KFUM, der også er oprykker fra Jyllandsserien, og det bliver en nøglekamp. Kampen spilles søndag klokken 16.40 i Kultur- og Aktivitetscentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce