Annonce
Ugeavisen Ribe

Farup Smede fortsætter de gode tider

Michael Voigt (t.v) fortæller, at Farup Smede både har haft et godt 2019 og 2020, mens 2021 også forventes at blive godt. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh

Håndværkersucces: Hos Farup Smede kom coronaåret 2020 i forlængelse af en i forvejen god periode. I 2019 var der nemlig også positive tendenser, og den bølge er virksomheden redet videre på.

- Vi har også haft meget at se til i 2020, og på den måde lignede sidste år 2019 ret meget, siger indehaver af Farup Smede, Michael Voigt.

Han fortæller, at det både er de store ordrer og de mindre, der er fortsat.

- Vi oplever ofte, at når vi én gang har lavet en opgave for en stor kunde, så vender kunden tilbage igen med flere opgaver. Eksempelvis var vores arbejde for Lidl i Ribe givet os opgave for dem på Sjælland. Vi har også haft mange private kunder, og jeg tror det skyldes, at folk ikke har brugt penge på at komme ud og rejse og i stedet har fået lavet ting derhjemme. Vi har lavet flere varmeløsninger eller været med til renovering af huse hos private kunder, og vi kan allerede nu, at vi fortsætter med samme hastighed i 2021, siger Michael Voigt.

Han ansatte en mand mere i foråret for at kunne følge med, så der nu er 12 mand i alt hos Farup Smede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce