Annonce
Ugeavisen Ribe

Ferien til Frankrig aflyst: Nu tager Bent og Birgit på cykelferie på Fyn

Bent Bøg ser frem til at komme på cykelferie på Fyn på den nykøbte elcykel. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce

Ribe: Ribes cykelforhandlere har medvind i disse måneder, og hos Ribe Cykellager ser man flere kunder, der har købt nye cykler, som de ellers ikke har haft planer om at gøre. Nogle af dem er 71-årige Bent Bøg og hustruen 61-årige Birgit Poulsen. De skulle have været på sommerferie til Sydfrankrig, men da coronavirussen har stoppet disse planer, investerede de for nylig i to nye elcykler.

- Det var lidt et spontant køb. Birgit kom på ideen om torsdagen, og jeg var med på den, og så var vi ude og købe cyklerne om lørdagen. Vi vil tage på cykelferie på Fyn, for det er jo en spændende form for ferie. Vi tager soveposerne med og finder en shelter, hvis ikke vi kan sove andre steder, fortæller Bent Bøg.

Han indrømmer, at han de senere år ikke har været så flittig på cyklen, men det kommer coronavirussen nok til at ændre på.

- Det er jo rigtig fint at komme ud at cykle. Man får dejlige naturoplevelser og god motion, også selv om det er på en elcykel. Jeg tror bestemt også, at jeg kommer til at bruge cyklen efter coronatiden, siger Bent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce