Annonce
Ugeavisen Ribe

Firmaer giver fælles donation til Ribe Historie- og Aktivitetspark.

Ove Beck, der driver Bygningskonsulenten, og Øjvind Andersen fra Arkitektladen giver tilsammen 20.000 kroner til Ribe Historie- og Aktivitetspark ved Ribe Fritidscenter. Foto: Bo Maimburg
Virksomhederne Bygningskonsulenten og Arkitektladen er gået sammen om støtte til Ribe Historie- og Aktivitetspark.

Ribe: Arbejdet med at skaffe penge til Ribe Historie og Aktivitetspark går den rigtige vej, og der dumper hver uge penge ind i kassen med støtte fra lokale erhvervsdrivende.

For nylig var turen kommet til Arkitektladen ved Øjvind Andersen og Bygningskonsulenten, der i fællesskab giver 20.000 kroner.

- Det er jo et fantastik projekt, og det fortjener da helt klart vores støtte. Jeg har rigtig mange kunder i Ribe og omegn, som støtter mig, og jeg vil i den anledning gerne give noget tilbage til byen. Jeg glæder mig da til at følge projektet, siger Ove Beck.

Arkitekten er helt på linje med Ove Beck. De to har et nært og godt samarbejde, og det er årsagen til, at de har valgt at lave en fælles donation.


Det er jo et fantastik projekt, og det fortjener da helt klart vores støtte. Jeg har rigtig mange kunder i Ribe og omegn, som støtter mig, og jeg vil i den anledning gerne give noget tilbage til byen.

Ove Beck


- Jeg glæder mig meget over det gode initiativ, der tages her i Ribe Fritidscenter. Det bliver helt sikkert et stort plus for byen. Jeg glæder mig særlig meget over, at man har en historisk dimension ind over en legeplads, og at man er meget ambitiøse. Og så er det altid godt når man kombinere leg og læring, siger Øjvind Andersen.

Med de seneste ugers donationer har man rundet tre millioner kroner i støtte fra det lokale erhvervsliv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce