Annonce
Ugeavisen Ribe

Flere busser påvirkes af vejarbejde i Ribe

Alle busruter, der betjener Ribe Station, påvirkes af vejarbejdes på Rosen Alle frem til uge 28.

Ribe: Når næste etape af vejarbejdet på og nær Rosen Alle, hvor Din Forsyning har gang i et større gravearbejde for at separatkloakere og renovere vandrør, går i gang vil bustrafikken i Ribe blive påvirket en hel del.

Hidtil har bustrafikken kun været påvirket ganske lidt , mens arbejdet er foregået på strækningen mellem rundkørslen ved Nørremarksvej/Moltkes Allé og krydset Nørremarksvej/Seminarievej, men fra næste uge - uge 16 - kommer der omkørsler på samtlige ruter, der kører til rutebilstationen ved Ribe Station.

Frem til uge 28 bliver Rosen Allé lukket i sin fulde længde. Det betyder, at stoppestedet Rosen Allé / Nørremarksvej ikke kan benyttes, og der henvises i stedet til et midlertidigt oprettet stoppested på Hegelundsvej ved Seminarievej – dette gælder samtlige ruter.

Annonce

Stoppestedet på Seminarievej ved Ansgarskolen betjenes heller ikke, og der oprettes i stedet et midlertidigt stoppested på nordsiden af Ansgarskolen, hvor der er en kys-og-kør-plads.

Det er linje 8C, rute 125, 135, 177, 256 og 411, 415, 416, 417 samt Ribes bybus der berøres i denne omgang.

Fra uge 29 til uge 50 er det så rute 125, 135, 411 og 417, der får en mindre omkørsel, når krydset Rosen Allé/Nørremarksvej/Seminarievej genåbnes, men Rosen Allé fortsat vil være lukket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce