Annonce
Ugeavisen Ribe

Flere vil opbevare deres møbler: Ribe Festudlejning øger kapacitet med 40 bokse

Det er bokse, som dem bag Leif Würtz Frandsen, der kommer flere af i det nye lejemål på Industrivej. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ribe Festudlejning får mere plads til deres møbelopbevaring, når firmaet lejer sig ind i ekstra lagerhal på Industrivej. Behovet er nemlig stigende.
Annonce

Ribe: Flere og flere folk i Ribe har brug for at få opbevaret møbler i en periode, og det nyder Leif Würtz Frandsen, der ejer Ribe Festudlejning, godt af. En del af forretningen omfatter nemlig en møbelopvaring, og efterspørgslen har gjort, at han nu har lejet sig til ekstra plads. Det sker på Industrivej 20B, som ejes af Brdr. Holst Sørensen, hvor Leif Würtz Frandsen i første omgang har lejet sig ind på to tredjedele af lagerhallen.

- Der er sket et boom i interessen af at på opbevaret møbler de seneste år. Mange flytter tilbage til Ribe og har brug for at få opbevaret deres møbler et sted, inden de får købt et hus. Derudover opbevarer vi møbler fra huse, der er under ombygning eller ramt af forsikringsskader, mens der også er mange dødsboer, hvor de efterladte ikke nænner at sælge møblerne. Derfor har jeg kigget efter mere plads i et stykke tid, og så kom jeg i tanke om, at Brdr. Holst Sørensen måske ville leje deres hal ud, fortæller Leif Würtz Frandsen, som tilføjer, at flere virksomheder også bruger boksene som fjernlager.

- De nye bokse bliver toppen af poppen med alarm og adgangskontrol, for det er et krav fra forsikringsselskaberne, forklarer han.

Masser af succes

Ribe Festudlejning har haft møbelopbevaring siden 2000. Derudover har firmat naturligvis udlejningsdelen, hvor man i 2019 har haft den bedste sæson nogensinde. Det ses blandt andet ved, at Leif Würtz Frandsen har fem mand ansat pt., hvilket han normalt ikke har på denne tid af året.

En tredje gren, som Ribe Festudlejning også gør mere ud af, er godstransport, hvor Leif senest har købt tre vognmandstilladelser.

Annonce

Populære små bokse

Det nye lejemål skyldes også, at Køkkencenter Ribe, som ligger i samme lokaler som Ribe Festudlejning, har brug for mere plads. Det betyder, at 15 af de 30 bokse rykkes fra Øster Vedsted Vej 6 til den nye adresse, hvor der på knap 500 kvadratmeter gøres plads til 55 bokse á 14 kubikmeter samt 11 bokse á 7,5 kubikmeter.

- De små bokse er især populære hos folk, der bor i den gamle bydel af Ribe, hvor der i vinterperioden ikke er plads til eksempelvis havemøbler og plæneklipper, siger Leif Würtz Frandsen, der allerede har stor efterspørgsel på at leje de nye bokse, som dog først bliver helt klar inden for de kommende måneder.

Ud over de nye bokse har Leif Würtz Frandsen også et andet lagerrum med 24-25 bokse, således at det samlede antal snart kommer op over 100.

De fleste bokse, man kan leje, er 14 kubikmeter, og mange bruges som opbevaring efter dødsboer. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce