Annonce
Ugeavisen Ribe

Flot hæder: Hviding IF kåret til Årets Klub

Glæden var stor hos Hviding IFs bestyrelse, da man fik overrakt prisen som Årets Klub af Esbjerg Idrætsråd. Bestyrelsen var repræsenteret af Henrik Bro Lund, Karina Kjærgaard, Ditte Riis Hansen og Jan Mortensen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Esbjerg Idrætsråd hædrede onsdag aften Hviding IF med prisen som Årets Klub, blandt andet fordi man tager sig tid og plads til alle i byen.
Annonce

Hviding: Det er en forening med tilbud til de fodboldglade, dem der gerne vil dyrke gymnastik, dem der spiller squash eller tennis et par gange om ugen og så de ældre, der er til bankospil. Således var det i den grad en forening for mange, der onsdag aften i Bramming Kultur- og Fritidscenter blev kåret som Årets Klub af Esbjerg Idrætsråd. Det skete til det årlige repræsentantskabsmøde, der var blevet udsat fra foråret.

- Vi er oprigtig stolte af hæderen, og det varmer ekstra meget i år, hvor der ikke har været meget at glæde sig over. Det er også et fantastisk skulderklap til alle frivillige, og det er en dejlig følelse på deres vegne, sagde en glad formand for Hviding IF, Jan Mortensen, da han og resten af bestyrelsen modtog diplomet og de medfølgende 10.000 kroner.

Dermed har foreningen i år, hvor man også har 100 års jubilæum, endnu en ting at glædes over.

Annonce

Har taget hånd om mange

I begrundelsen for valget af Hviding IF som årets klub lyder det, at man blandt andet tog hånd om de mange nye unge, der kom til byen, da Center Hviding åbnede i 2015.


Det er jo en pris for hele foreningen, og den viser, at vi står sammen. Vi gør meget for at favne bredt, og det er dejligt at blive påskønnet for det

Jan Mortensen, formand Hviding IF


- Det betyder, at der siden 2015 har været mange børn og unge igennem én af de mange idrætsgrene i klubben, og mange frivillige har taget hånd om de børn. Det ligger helt i Esbjerg Idrætsråds ånd, at mangfoldighed og frivillighed er den bærende del af en forening, og det skal påskønnes, når foreninger giver plads og tager sig tid til til alle, lød det i begrundelsen.

Derudover blev det også fremhævet, at Jan Mortensen selv har været frivillig i foreningen i snart 30 år, hvilket kan tyde på, at der er et godt og sundt miljø i foreningen med mange frivillige og ledere.

Hviding IFs bestyrelse repræsenteret af Jan Mortensen, Ditte Riis Hansen, Karina Kjærgaard og Henrik Bro Lund, var naturligvis meget glade for hæderen som Årets Klub. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Det er jo en pris for hele foreningen, og den viser, at vi står sammen. Jeg havde slet ikke set det komme, at vi skulle have den her pris. Vi gør meget for at favne bredt, og det er dejligt at blive påskønnet for det, siger Jan Mortensen.

Fjerde gang

Det var fjerde gang, at Esbjerg Idrætsråd kårede Årets Klub, der modtager 10.000 kroner sammen med hæderen. Først var det Ribe BK i 2017, siden Bramming Ju-Jutsu og seneste Esbjerg Bordtennis Klub.

Prisen gives til en forening, der hører under Esbjerg Idrætsråd. Det gør i alt 165 foreninger i Esbjerg Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce