Annonce
Ugeavisen Ribe

Fodboldoptakt: Hviding IF/Kvik 70 skal lukrere på god offensiv

Per Madsen håber, at der kan komme styr på organisationen på holdet. I så fald kan Hviding IF/Kvik 70 lukrere på en farlig offensiv og måske ende blandt de bedste i serie 2. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ifølge træner i Hviding IF/Kvik 70 i serie 2, Per Madsen, skal holdet nok være tilfreds med at ligge i serie 2.
Annonce

Hviding/Roager: Udfaldet af den forestående efterårssæson for Hviding IF/Kvik 70 balancerer på en knivsæg. På den ene side råder man i brødrene Klaaby - Sebastian og Benjamin - muligvis over én af seriernes farligste angrebsduoer, men på den anden side halter defensiven en del.

- Vi har et hold, der godt kan spille med mod de bedste i serie 2, men hvis det ikke kommer til at gå bedre i defensiven, end jeg har set, så kan vi nemt ligge i bunden af rækken. Vi har en ret smal trup på nogle positioner især i forsvaret, så det kan blive svært at skabe noget stabilitet hen over sæsonen, siger træner Per Madsen, der igen skal styre holdet i efteråret efter træneren sidste efterår, Brian Daugaard, ikke kunne fortsætte.

- Det er midlertidigt, at jeg er tilbage for at hjælpe klubben i den her situation. Jeg går ind i sæsonen med 100 procent, men det er nok ikke med mig som træner, at der sker nogen revolutioner, siger Per Madsen.


Vi har et hold, der godt kan spille med mod de bedste i serie 2, men hvis det ikke kommer til at gå bedre i defensiven, end jeg har set, så kan vi nemt ligge i bunden af rækken.

Per Madsen


Han og truppen glæder sig til at komme igen med at spille fodbold efter ni måneder uden gældende kampe. Det gør dog, at Per Madsen er i tvivl om, hvor holdet står.

- Nogle af spillerne har nok haft godt af en længere pause, men nu er der god intensitet til træningerne, siger han.

Annonce

God underholdning i vente

- Som jeg ser det, skal en klub som Hviding nok være tilfredse med at være i serie 2. Nøglen til succes for os er, at vi får styr på vores organisation, for vi skal virke mere som et hold end som en flok individualister.

Det er dog ifølge Per Madsen holdet gode offensiv, der kan gøre en forskel.

- Vi skal lukrere på en god offensiv og ikke stå tilbage på banen og afvente modstanderen. Der kommer nok til at gå en del mål ind mod os, men vi kommer også til at score mange, så der er nok garanti for god underholdning i vores kampe, siger træneren.

Hviding IF/Kvik 70 spiller sæsonen første kamp på udebane mod Haderslev den 16. august, inden man blot to dage senere tager mod Skærbæk B i et spændende lokalopgør.

Der har været god intensitet til træningen hos Hviding IF/Kvik 70, inden efterårssæsonen begynder. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Hviding IF/Kvik 70 spiller ifølge kampprogrammet første kamp mod på udebane mod Broager UI den 18. april. Således er de tre første kampe i sæsonen blevet udsat grundet coronavirussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce