Annonce
Ugeavisen Ribe

Fonde realiserer instrumentkøb for Big Band Ribe

Med støtten fra fem fonde og bidragsydere kan Big Band Ribe nu se frem til at købe en ny barytonsaxofon. Pressefoto.
Annonce

Ribe: I løbet af de sidste par år har Big Band Ribe indsamlet penge til en ny barytonsaxofon til bandet. Det er nu blevet muligt at erhverve et splinternyt horn takket være fem bidragsydere.

Langt de fleste instrumenter i bigbandet ejes af medlemmerne selv, men foreningen ejer en barytonsaxofon, en bastrombone og et basanlæg.

Den gamle baryton er efterhånden så medtaget, at den ikke kan rettes op igen, uden at det går ud over funktionaliteten. Derfor har det længe været et ønske for bigbandet at erhverve en ny, mens der stadig var lidt værdi i den gamle – en værdi der kunne ses som egenfinansiering.

I løbet af de sidste par år har bandet søgt fonde til netop dette formål, der må betegnes som en ikke-budgetteret post i regnskabet. I sidste uge faldt brikkerne på plads, da Norlys Vækstpulje gav tilsagn, så realiseringen af købet dermed blev gjort mulig.

Udover Norlys' Vækstpulje har også Ella og Helge Rasmussens Fond, Therkel Jørgensens Legat, Nordea-fondens Lokalpulje og FORA/MOF bidraget med midlerne, så Big Band Ribe nu kan købe en ny barytonsaxofon.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce