Annonce
Ugeavisen Ribe

Forældre gav rundstykker til Ansgarskolens lærere

Forældre fra Ansgarskolen overrakte tirsdag morgen rundstykker til lærerne på Ansgarskolen, og det skabte glæde hos Chris Yamato Sawaguchi og Mikkel Emil K Madsen. Privatfoto
En gruppe forældre vidste tirsdag morgen deres opbakning til lærerne på Ansgarskolen ved at give rundstykker.

Ribe: Lærerne på Ansgarskolen fik en god start på dagen tirsdag, da de kom på arbejde efter påske. En gruppe forældre havde på eget initiativ indkøbt rundstykker til lærerne for at vise deres opbakning til dem, og lærerne fik desuden alle et brev med gode ord med stor opbakning.

- En række artikler har i UGE-Avisen fortalt om forældres skolevalg. Der blev flere gange nævnt, at Ansgarskolen har et dårligt ry, og lokalpolitikere stillede op til interviews og at dømme ud fra nogle af deres udtalelser, var deres manglende opbakning til at tage og føle på. Folkeskolen har været ramt af massive besparelser, og vi havde i den grad håbet og troet på, at vores lokalpolitikere ville rose lærerne for deres kæmpe indsats, de leverer hver dag. Samtidig var vi sikre på, at de ville tage ansvaret for den manglende opbakning til folkeskolen i Ribe på deres skuldre, hvor den efter vores bedste overbevisning hører hjemme, siger Camilla Tjellesen på vegne af forældrene.


Lærerne på Ansgarskolen går hver dag går på arbejde og skaber den bedst mulige skole for vores børn, med de ressourcer de har til rådighed. Med leverancen af rundstykker ønsker vi at vise jer vores opbakning og respekt

Camilla Tjellesen


I brevet stod der blandt andet:

- Det seneste år har I kæmpet med skærpede restriktioner og øget smitterisiko grundet den nuværende COVID-19-situation. Vi ved, det har krævet, at I kontinuerligt har skullet være omstillingsparate. Undersøgelser har vist at færre forældre og elever har respekt for deres lærere, og den generelle opbakning har været nedadgående. Den tendens oplever vi bestemt ikke på Ansgarskolen. De seneste to år har der været en overvældende opbakning til ”de ansattes dag”, og forældre med børn i alle aldre har ønsket at bidrage til at sende lærerne en velfortjent tak. I går hver dag går på arbejde og skaber den bedst mulige skole for vores børn med de ressourcer, I har til rådighed. Med leverancen af rundstykker ønsker vi at vise jer vores opbakning og respekt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce