Annonce
Ugeavisen Ribe

Foreningsformænd i Ribe taknemmelige for uventet gave fra lokalt par

Checken fra Kirsten og Otto Olsen lyder på i alt 100.000 kroner til henholdsvis Ribe Bordtennis Klub, Ribe Håndbold Klub, Ribe Golf Klub og Ribe Bridgeklub. Foto: Bo Maimburg
Kirsten og Otto Olsen har givet sponsorater på i alt 100.000 til fire lokale foreninger.
Annonce

Ribe: Fredag eftermiddag havde Kirsten og Otto Olsen inviteret repræsentanter fra fire lokale foreninger til kaffe og kage – og til en højtidelighed, hvor parret ville overrække dem hver 25.000 kroner. Pengene blev givet som en lille erkendtlighed og støtte samt som en respekt for klubbernes store indsatser.

- Vi har begge haft så mange gode stunder i de fire idrætsforeninger, og det er en stor glæde at kunne støtte med et økonomisk bidrag på 25.000 kroner til hver, siger Otto Olsen, inden han overrakte pengene.

Annonce

Taknemmelige og rørte

Modtagerne tog hjerteligt imod den uventede gave.

- Jeg er glad på klubbens vegne, og det er da en stor gave at få her lige op mod jul. Jeg blev rørt, og vi er meget taknemmelige over for støtten fra Kirsten og Otto. Vi har lige udvidet vores bane, og jeg tror, at vi skal bruge pengene på et vandingsanlæg, siger golfklubbens formand, Ib Dam Schultz.

Håndboldklubbens formand delte den holdning.

- Jeg blev rigtig rørt, og pengene kommer på et tidspunkt, hvor vi har været udfordret på økonomien, da vi har mistet indtægter fra Tulipanfesten og elitestævnet. Otto har i forvejen gjort en kæmpe indsats for klubben, og når vi så modtager 25.000 kroner, bliver vi da beærede, siger Henrik Clausen.

- Pengene skal bruges i ungdomsafdelingen, for det ved jeg også er i Ottos ånd, og det står hans hjerte nært. Pengene skal bruges til at give ungdommen en oplevelse, siger han.

I Ribe Bridgeklub har man i mange år haft et tæt samarbejde med Otto Olsen.

- Da Otto var direktør for Kvickly, vidste vi godt, hvor vi kunne få støtte, hvis det kneb lidt med økonomien. Men denne donation er da helt fantastisk, for nu kommer pengene jo ud af egen lomme, når det er Kirsten og Otto, der støtter os, siger Erling Lagoni.

Det tætte samarbejde er også tilfældet med bordtennisklubben, da Otto har selv været med til at stifte klubben.

- Vi er så glade for, at støtten kommer lige nu, for vi har jo aflyst vores store bordtennisstævne som er en stor del af vores eksistensgrundlag. Og det er specielt, at pengene kommer fra Otto som jo har været med til at stifte klubben, siger Knud Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce