Annonce
Ugeavisen Ribe

Frøs inspirerer til gratis udflugter i Ribeområdet

Hvad med at opleve en solnedgang ved Ribe Kammersluse - det er fantastisk - og ganske gratis. Foto: Bibi Kjær.
Et skattekort over skønne områder skal inspirere lokale og turister til anderledes - og gratis - oplevelser.
Annonce

Ribe: Det lokale pengeinstitut, Frøs Sparekasse, har offentliggjort et nyt og spændende initiativ med lokalt tilsnit. Det er et internetbaseret skattekort, hvor lokale og turister kan finde sjove, anderledes og oversete oplevelser i pengeinstituttets lokalområde.

- Både i og omkring Ribe findes der en masse skønne områder, som er ganske gratis at besøge. Det kunne eksempelvis være de gamle gader i midtbyen, Kammerslusen i Nationalpark Vadehavet og Mandø. Der er allerede noget for enhver smag på kortet, siger filialdirektør i Frøs Sparekasse Ribe, Emil Winther Jørgensen.

Skattekortet er stadig under opbygning, så der er plads til flere

- Vi vil meget gerne have ideer fra lokale borgere, der vil være med til at profilere vores by og område. Jeg er sikker på, at mange af os herfra har gode anbefalinger til vores by, som, jeg håber, vil blive delt til inspiration for andre, som kunne finde på at besøge egnen. Og skattekortet, der findes på mitsydogsønderjylland.dk, er det perfekte sted, hvis man vil inspireres. På samme adresse kan man også komme med sine ideer til indhold på skattekortet.

- Vi har siden 1872 fokuseret på at være lokale, og vi er nu klar med et skattekort over Syd- og Sønderjydernes favoritsteder i landsdelen. Et skattekort over oplevelser skabt på kryds og tværs af syd- og sønderjyder, som skal glæde og inspirere til at udforske landsdelen. Via skattekortet har alle mulighed for at være en del af fællesskabet og sende et bidrag. Her kan favoritstederne deles ved at tilføje et billede og skrive lidt omkring stedet og fortælle, hvorfor det kan anbefales at besøge, siger Emil Winther Jørgensen.

Mitsydogsønderjylland

Skattekortet findes på www.mitsydogsønderjylland.dk og er skabt af syd- og sønderjyder, som løbende har delt deres tip og favoritsteder. Skattekortet er en platform, hvor skønne og måske oversete steder i Syd- og Sønderjylland kan deles og anbefales. Der kan blandt andet findes tip til den næste tur i det blå, den bedste udsigt i byen eller den fineste skat i det syd- og sønderjyske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce