Annonce
Ugeavisen Ribe

Fra bankfilial til mødecenter: Danske Bank flytter ind hos Home

Her i bygningerne flytter Danske Bank ind. Foto: Lars Fahrendorff
Danske Bank i Ribe har længe været i lokaler, der er for store i forhold til behovet for fysiske møder med kunderne. Derfor rykker banken nu i mindre lokaler og kalder sig "mødecenter" fremfor "filial".

Ribe: Den 23. august flytter Danske Bank i Ribe ind i nye lokaler på adressen J. Lauritzens Plads 4, hvor også ejendomsmæglerkæden Home holder til.

Banken har længe været på jagt efter nye og mindre lokaler, og dermed flytter banken ikke langt fra dens nuværende beliggenhed.

Pengeautomaten flytter med og fortsætter med at have døgnåbent.

Annonce

- Vi er glade for, at vi nu har fundet den rigtige løsning, siger Mark West, der er filialdirektør i Danske Banks afdeling i Esbjerg, hvor også rådgiverne fra Ribe til dagligt har deres arbejdsplads.

- Ribe er en attraktiv by, hvor det er naturligt for en bank at være tilstede, så Danske Bank vil meget gerne være en del af Ribe, tilføjer han.

Rent praktisk indskrænker Home sig, og Danske Bank får en række lokaler for sig selv i samme bygning som Home.

Virtuelle møder

De seneste års erfaringer viser, at flere bankkunder benytter de digitale muligheder, både når det handler om daglige bankforretninger og rådgivning. Senest har coronanedlukningen af samfundet accelereret behovet for onlinemøder med kunderne. Derfor møder færre og færre kunder fysisk op i filialen.

- Vores nuværende rammer var blevet for store. De nye lokaler i bofælleskab med Home giver os de optimale vilkår. Vi er fortsat tilstede centralt i byen med de samme gode parkeringsforhold til glæde for de kunder, der ønsker at afholde et fysisk møde. Endvidere vil vi fortsat holde åbent for ekspedition to dage om ugen – tirsdag og torsdag mellem kl. 10.00 og 13.00, siger Mark West.

Tirsdag vil kunderne typisk møde et kendt ansigt i form af Anette Madsen i front, mens medarbejderne torsdag skiftes til ekspeditionen.

Fakta om mødecentre

Ændringen af klassiske filialer til mødecentre er et koncept, der muliggør, at Danske Bank fortsat kan være tilstede i de byer, hvorfra banken måske tidligere havde lukket filialen. Mødecentrene giver mulighed for at kunne betjene kunderne på den måde, som imødekommer flest kunders ønsker, og derfor er der gode erfaringer med Danske Banks nu 26 mødecentre rundt om i landet, oplyser Danske Bank

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce