Annonce
Ugeavisen Ribe

Fritidscenteret inviterer til Legeland

Et udpluk af, hvad børnene kan prøve, når Ribe Fritidscenter inviterer til legeland 9. og 10. februar. Privatfoto
Halgulvet i Ribe Fritidscenter bliver omdannet til Legeland 9. og 10. februar i skolernes vinterferie til glæde for både lokale børn og byens turister.
Annonce

Ribe: Der har igennem mange år fra flere sider været ønske om flere børneaktiviteter i skolernes ferier.

Det gør Ribe Fritidscenter noget ved nu, når man omdanner en af hallerne til et stort legeland to dage i skolernes vinterferie.

- Vi ville egentlig gerne have booket legelandet i flere dage, men det er så populært, at det allerede var booket til anden side. Jeg har hørt fra andre, der har oplevet Legelandet, at der virkelig er noget at komme efter, siger Borgerhjørt Holm, der er aktivitetsmedarbejder i Ribe Fritidscenter.

Legelandet består af hoppeborge, rutsjebaner, rodeotyre og meget andet, og det er hele Hal 1, der danner rammen for aktiviteterne.

- Vi arrangerer Legelandet for at få børnefamilierne til at blive her i byen i stedet for at tage udenbys, og samtidig vil vi gerne skabe nogle gode aktiviteter for byens turister.

- Jeg håber virkelig, at det bliver en succes, for så vil vi selvfølgelig gentage det i andre ferier, siger Borgerhjørt.

Legelandet er åbent søndag den 9. og mandag den 10. februar. Begge dag mellem klokken 10 og 15. Det koster 30 kroner for børn og 50 for voksne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce