Annonce
Ugeavisen Ribe

Fysioterapeut fra Ribe tilbyder online træning

Fysioterapeut Lotte Topholm tilbyder træning over Instagram.
Annonce

Råhede: I øjeblikket går fysioterapeut Lotte Topholm rundt i bopælen i Råhede, da hun som bekendt ikke kan træne folk i klinikken på grund af frygten for spredningen af Coronavirus. Man kan finde hendes videoer på topholm_fys.

Men hun tilbyder nu sine faste patienter og alle andre, at de kan træne sammen med hende, hvis de åbner Instagram og følger den video, hun lægger op.

Den første træning, hun har lagt op, er speciel henvendt til gravide og efterfødselstræning til kvinder, der har været gravide, ligesom træningen også er henvendt til både mænd og kvinder, der har rygproblemer.

- Jeg har primært valgt at starte aktiviteten, da jeg havde nogle aftaler med borgere i målgruppen, som jeg måtte aflyse. Og det var jeg selvfølgelig rigtig ked af, da jeg ved, hvor vigtigt træning er for dem. Jeg vil derfor gerne hjælpe dem, og jeg ved jo om nogen, hvor vigtig det er at holde kroppen i gang, siger Lotte Topholm.

Der var allerede på den første dag 382 visninger af videoen, der nåede ud til godt 500 personer.

- Jeg er rigtig glad for de mange visninger, der var på den første video. Hvis bare mine egne patienter så den, ville jeg være tilfreds, men der har jo tydeligvis været mange andre. Så i min verden har interessen været helt fantastisk.

Når man træner i hjemmet, kan man blive forstyrret af en hund, og Balder har sneget sig med ind på måtten. Privatfoto
Annonce

Flere på vej

Og hun stopper ikke her, for der er flere andre videoer på vej.

- Jeg har indrettet en lille træningssal i hjemmet, og jeg vil herfra lave flere andre videoer. Der kommer træning med fokus på skulder og nakke, knæ og hofter og det vigtigste er, at jeg kan hjælpe dem, der har brug for træningen.

- Det bedste er naturligvis, at vi kan træne sammen i samme rum. Men i disse tider er dette jo uden tvivl det næstbedste. Hvis der er nogen, der har brug for det, kan jeg jo også hjælpe med spørgsmål, ligesom vi også kan klare problemer over videochats.

- Jeg har oplevet, at flere har udtrykt, at de er rigtig glade for mit tiltag. Jeg er også sikker på, at jeg kan give borgerne noget, de kan bruge, og det har været rigtig sjovt at lave videoerne. Jeg er sikker på, at dem, der træner med, er med til at forebygge, siger Lotte Topholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce