Annonce
Ugeavisen Ribe

Gantech giver 50.000 kroner til ny legeplads ved Ribe Fritidscenter

Personalechef Lars Vase (tv.), og direktør Henrik Gantzel støtter legepladsen ved Ribe Fritidscenter, og de ser begge frem til at følge projektet. Foto: Bo Maimburg
Den lokale metalvirksomhed, Gantech, giver 50.000 kroner til det ambitiøse legepladsprojekt ved Ribe Fritidscenter.

Ribe: Knap er arbejdet med at indsamle penge til det nye, store legepladsprojekt ved Ribe Fritidscenter gået i gang, før en ny, stor sponsor melder sig.

Sponsoren er Henrik Gantzel, der driver metalvirksomheden Gantech i Ribes industrikvarter, og han glæder sig specielt over, at legepladsen hylder Ribe og byens attraktioner.

- Da jeg hørte om legepladsen tænkte jeg, at projektet er lidt udenfor det vi normalt støtter. Men da jeg så, at legepladsens elementer er knyttet tæt sammen med Ribe, var jeg med det samme klar til at støtte det gode arbejde, som Peter Laursen og de øvrige folk omkring projektet har sat i gang, siger Henrik Gantzel.

Annonce


Legepladsprojektet virker utrolig gennemtænkt, og det glæder mig meget, at dem, der har tegnet legepladsen, har elementer som vikinger, Riberhus og stormflodssøjlen med i deres projekt.

Henrik Gantzel


Henrik Gantzel er selv fra Ribe, eller nærmere bestemt Farup, og han har det lokale hjerte med i alt hvad han laver. Og han støtter derfor udelukkende projekter, foreninger og personer, der har et stærkt lokalt snit.

- Legepladsprojektet virker utrolig gennemtænkt, og det glæder mig meget, at dem, der har tegnet legepladsen, har elementer som vikinger, Riberhus og stormflodssøjlen med i deres projekt, siger han.

Gantech

Gantech leverer kvalitetsløsninger indenfor bearbejdning af stål og metal. Virksomheden, der er ejet af Henrik Gantzel, har mere end 30 års erfaring, et moderne produktionsmiljø og 40 medarbejdere, og har flere gange modtaget gazelleprisen for stor vækst.

Og Henrik Gantzel bakkes op af personalechef hos Gantech, Lars Vase.

- Når vi støtter noget, skal det være stærkt forbundet til Ribe, og det skal have et klart lokalt snit. Det er derfor oplagt, at vi støtter legepladsen og det arbejde, der er sat i gang. Og så ligner projektet noget, som både turister og de lokale børn vil få glæde af. Og noget af det, vi mangler i Ribe, er netop aktiviteter til børn og unge, siger Lars Vase.

Annonce
Ugeavisen Ribe

Efter fire års pause: Vadehavsdagen vender tilbage til Darum

Annonce
Ugeavisen Ribe

Lokale ildsjæle står sammen om deres forening og fest

Annonce
Ugeavisen Ribe

For 52 år siden blev de smedet sammen: Nu bliver byfesten også til jubilæumsfest

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Ribe

Øl, fest og hornmusik for fuld knald til tilbagevendt Tulipanfest: Nu lurer ny rekord i luften

Ugeavisen Ribe

Kong Christian til hest lavet af 30.000 servietter: Tulipankongerne fra lille landsbysamfund sejrede igen igen, som de har gjort stort set hvert år siden 1992

Ugeavisen Ribe

Se billedserien mit bier, dirnd'l und geilen lederhosen: Tyrolerne vendte tilbage til Danmarks største tyrolerfest

Ugeavisen Ribe

Vinbaren er klar til Tulipanfest: Italiensk stemning i baggården

Ugeavisen Bramming

Aksel blander gødning og siger altid ja

Ugeavisen Ribe

Se billederne fra den silende regn: 623 deltagere indtog Tulipanløbet 2022 med højt humør

Annonce