Annonce
Ugeavisen Ribe

Garnfed festival i sigte i Vester Vedsted

Strikke-hæklefestivallen i Vester Vedsted er efter et succesfuldt år 1 nu blevet markedet nu udvidet til både lørdag og søndag, og endnu et lokale er taget i brug. Arkivfoto: Martin Ravn
Der forventes flere end 1000 gæster til Strikke- og Hæklefestivalen i Vester Vedsted i den kommende weekend.
Annonce

Ribe: Der arbejdes på højtryk for at få de sidste ting på plads til den store Strikke-Hæklefestival i Vester Vedsted i weekenden den 25.-26. januar.

- Det går rigtig godt med tilmeldingerne til de mange workshops, og i skrivende stund kan der meldes “Fuldt booket” på fire af dem, og på flere andre er der få pladser tilbage, fortæller kvinden bag arrangementet, Bettina Holmquist.

- Jeg kan se på tilmeldingerne, at mange deltagere kommer “udenbys fra”, og det vil butikker, restauranter, museer og overnatningssteder i Ribe helt sikkert også få glæde af.

- Alle workshops er valgt med hjertet, og jeg ville ønske, at jeg selv kunne være med på dem alle. Og det er er også meget vigtigt for mig at pointere, at man absolut ikke behøver at være en superdygtig hardcore strikker eller hækler for at være med. Der er workshops til alle, uanset niveau.

Belært af erfaringerne fra sidste års Kreative Marked på Vadehavscentret, hvor der kom rigtig mange besøgende, er markedet nu udvidet til både lørdag og søndag, og endnu et lokale er taget i brug.

- Der var sidste år flere end 700 til det kreative marked, og vi forventer i år at runde 1200 gæster. Jeg håber, at rigtig mange strikke-hækleglade har lyst til benytte sig af muligheden for at være med til lidt eller meget, og jeg glæder mig rigtig meget til en GARNFED FEST, slutter Bettina Holmquist

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce