Annonce
Ugeavisen Ribe

Georg viser træcollager i julestue

Georg Rasmussen laver nogle meget flotte og unikke træcollager, og dem vil man blandt andet kunne kigge nærmere på i en hyggelig julestue på Torvet 8. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce

Ribe: Det bliver en travl december for 72-årige Georg Rasmussen. Ud over at være en del af julemarkedet på Museet Ribes Vikinger, så står han også bag en lille pop-up julestue i kælderen på adressen Torvet 8. Her vil han vise sine flotte træcollager og sine trægnomer frem, mens der også vil blive plads til nogle af Kirsten Rudiengaards malerier og collager samt René Jørgensens fotoopsætninger.

- Min bror (Preben Rudiengaard, red.) opfordrede mig til at vise nogle af mine ting frem, og det ville jeg jo gerne. Det er for at se, om der er interesse i det, jeg går og laver, og hvis nu det griber om sig, så kunne det da være spændende at have et mere permanent showroom, siger Georg Rasmussen, som kalder sig selv for en træfreak og tilføjer, at han som uddannet møbelsnedker tidligere har været en del af sine forældres møbelfabrik GP Møbler og senere også Ludvigsen Møbelfabrik.

- Vi vil sørge for, at det bliver en hyggelig julestue, og jeg håber, at folk vil komme ned og kigge, siger Georg Rasmussen, der får hjælp af sin gode veninde, Elisabeth Rasmussen, til at passe julestue og stand på Ribes Vikinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce