Annonce
Ugeavisen Ribe

Gode muligheder for coronavenlige fester i Hviding

Henrik Mortensen understreger, at fester og arrangementer, der holdes i Kultur- og Aktivitetscentret i Hviding foregår under ordnede forhold med mundbind og god afstand. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Centerlederen i Kultur- og Aktivitetscentret i Egebæk-Hviding arrangerer fællesspisning under ordnede forhold. Målet er at skabe nyt liv i centeret og vise, at stedet har gode faciliteter til fester i denne tid.
Annonce

Egebæk-Hviding: Det har det seneste halve år været meget begrænset med aktivitet og liv i Kultur- og Aktivitetscentret i Egebæk-Hviding. Men det er nu på tide, at der sker lidt igen.

Derfor har centerleder Henrik Mortensen taget initiativ til en gang fællesspisning for maksimalt 100 personer - da det er det, man kan have plads til - den 2. oktober.

Fællesspisning den 2. oktober

Menuen til fællesspisningen lyder på tarteletter med høns i asparges til forret samt honningmarineret svinekam, flødekartofler og bønnesalat til hovedret. Maden serveres som buffet under ordnede forhold.

Det koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn, og billetter skal bestilles via telefon eller på mail til Kultur- og Aktivitetscentret.

- Vi har god plads i vores hal, så derfor har vi mulighed for at holde det. Jeg laver tarteletter til forret og honningmarineret svinekam til hovedret og håber så bare, at folk har lyst til at deltage.

Annonce

Gode faciliteter til fester

Ud over fællesspisningen gør Henrik Mortensen også opmærksom på, at forholdene til at holde en fest eller et arrangement i Kultur- og Aktivitetscentret er ganske gode i denne tid med coronarestriktioner.


Jeg er godt træt af aflysninger, så det er derfor vi prøver at få lidt liv i centeret. Vi bliver nødt til at lave lidt aktiviteter, det er vi næsten forpligtet til over for lokalsamfundet

Henrik Mortensen


- Vi har jo to haller, hvor der kan være plads til henholdsvis 500 og 125 mand, så vi kan sagtens stå for en privat fest eller julefrokost for en virksomhed under ordnede forhold, hvor vi nemt kan lave den retmæssige afstand mellem folk. Man kan være trygge ved at holde deres fest hos mig, da jeg har ansvaret for at overholde retningslinjerne, understreger Henrik Mortensen, har allerede har fået aflysninger på fem privatfester i efteråret samt har måtte aflyse det årlige julebal.

- Jeg er godt træt af aflysninger, så det er derfor vi prøver at få lidt liv i centeret. Vi bliver nødt til at lave lidt aktiviteter, det er vi næsten forpligtet til over for lokalsamfundet, og det skal også gøre, at folk bliver ved med at huske os. Vi mærker et frafald til eksempelvis banko og idrætterne, så det er for at sige, at vi stadig er her, siger Henrik Mortensen, som inden længe begynder på en rundtur til centerets sponsorer, hvor han med en pose rundstykker vil værdsætte, at de bakker op om Kultur- og Aktivitetscentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce