Annonce
Ugeavisen Ribe

Gustav vil dele ud af spilleglæden

Gustav Purreskov inviterer unge mennesker ind til musikalske oplevelser via ”Samspil & Jam”. Foto: Bo Maimburg
Den unge musiker, Gustav Purreskov, vil i samarbejde med ungdomsskolen lave et musikfælleskab.
Annonce

Ribe: - Er du ung og vild med musik, ligesom jeg er, så har jeg et rigtig godt tilbud til dig, siger Gustav Purreskov, og han har en mission med sin udtagelse.

Gustav vil i samarbejde med ungdomsskolen, hvor han i øjeblikket er ansat som vikar, indbyde alle unge mennesker til et hyggeligt fællesskab med musik i fokus.

Tilbuddet hedder ”Samspil & Jam i Ribe”, og han vil gerne dele ud af sin spilleglæde til andre unge mennesker.

- Jeg har spillet musik, siden jeg var helt lille, og jeg har haft rigtig mange gode oplevelser med musikken. Og de gode oplevelser vil jeg gerne give videre til andre. Vi har et rigtig godt musikliv i Ribe, og der er rigtig mange gode musikere i RIAMUF, som alle får en masse gode oplevelser omkring musikken. Men jeg vil gerne have fat i alle fra 7. klasse og opefter, og jeg vil gerne medvirke til at give dem en masse gode musikalske oplevelser, siger Gustav Purreskov.

- Det vigtigste er, at de unge mennesker har lyst til at spille musik, og jeg er klar på at give de unge nogle gode oplevelser, uanset om de er begyndere eller øvede. Det vigtigste er, at de de har lysten, og at de kommer og deltager.

Gustav vil stå i spidsen for en række events, hvor de unge kan spille sammen med andre unge, uanset hvilket instrument de ønsker at spille på.

Undervisningen vil komme til at foregå i ungdomsskolens musiklokale i seminarieHuset.

Gustav og tilmelding

Gustav Purreskov er 20 år og er født og opvokset i Ribe. Han arbejder som vikar på ungdomsskolen, Asylskolen og Vadehavsskolen. Gustav har spillet klaver, siden han var helt ung og har blandt andet en fortid som pianist i Ribe Rockkor og flere andre bands. Han er i dag meget aktiv i partybandet ”Roots in suits”.

Man tilmelder sig "Samspil & Jam i Ribe" på Esbjerg Ungdomsskoles hjemmeside, og projektet starter op, når der er tilmeldinger nok.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce