Annonce
Ugeavisen Ribe

Håndbold: Haltende sejr til Hviding IF

Forsvaret stod godt til sidst i kampen, og det betød, at Hviding IF vandt over Hvide Sande KFUM. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Hviding spillede skidt i 40 minutter, men vandt alligevel 20-18 over Hvide Sande KFUM
Annonce

Håndbold, 3. division, damer: Det var ikke lækkerier, som publikum til kampen mellem Hviding IF og Hvide Sande KFUM fik lov at se søndag eftermiddag.

Derimod var det en rodet kamp, hvor der igen og igen blev brændt scoringsmuligheder. Eksempelvis blev første halvlegs sidste mål scorede små fem minutter før pausen til stillingen 7-9 til Hvide Sande. Forinden havde Hviding IF ellers startet kampen bedst, men mistede føringen grundet gæsternes uortodokse og langsomme angrebsspil, der førte til mange fejl.

Hviding IF vandt søndag over Hvide Sande selvom holdet ikke spillede særlig godt. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Hviding IFs træner Jesper Christensen gav hjemmeholdets spillere en ordentlig røffel i pausen, men i begyndelsen af anden halvleg haltede Hviding IF videre og var fortsat bagud med et par mål efter de første ti minutter - uden nogen af holdene for alvor fik lukket op for målkontoen. Hviding IF gav dog ikke op, og omkring syv minutter før tid fik man vendt kampen på hovedet og kom foran. Og med et mål få sekunder før tid blev sejren på 20-18 endegyldigt sikret.

Træner Jesper Christensen sætter pris på, at det lykkedes at komme tilbage i kampen og vinde. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Hvide Sande er et sindssygt svært hold at spille mod, men vi har moralen til at komme tilbage i kampen. Dog brænder vi alt for meget og skulle nok have scoret over 30 mål, men vi fighter til sidste sekund, får skudt rigtigt til sidst og står godt i forsvaret, så det er jeg glad for. Det er fedt at vinde en kamp, når man spiller knap så godt, og de to point er super meget værd, sagde Jesper Christensen efter kampen.

Det var Hviding IFs anden sejr af tre mulige i sæsonen.

Hviding IF vandt søndag over Hvide Sande selvom holdet ikke spillede særlig godt. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce