Annonce
Ugeavisen Ribe

Håndboldhold med Riberødder går efter oprykning

De orangeklædte SA Ribe HK har vundet de to første kampe i 3. division. Foto: Karsten Madsen
Skovlund Ansager Ribe HK - i kort form SA Ribe HK - har fået en god start på sæsonen. Der er 4-5 Ribespillere på holdet, som alle spiller en rolle.
Annonce

Håndbold, 3. division: I sidste sæson klarede Ribe HKs seniordamer sig kun lige akkurat fri fra nedrykning fra 3. division, men i denne sæson skal holdet gerne lege med i den sjove ende af tabellen.

Grunden er, at der er indgået et holdsamarbejde med Skovlund Ansager HK, der spillede i 2. division sidste sæson, men nu er gået i opløsning. Derfor er det nye hold, SA Ribe HK, klar i 3. division, hvor de to første kampe er vundet, 28-15 mod Lemvig Nissum og 19-15 mod Hvide Sande KFUM.

- Pointmæssigt er det gået som planlagt, og især i den første kamp holdt det høje tempo, som vi gerne vil, og spillede generelt en god kamp. Derimod fik Hvide Sande holdt tempoet nede, så det blev en rodet kamp. Men vi stod godt i forsvaret og vandt også, som vi skulle, fortæller træner Torben Mølsted.

Annonce

Bedre end de andre

SA Ribe HK rummer flere af de spillere, som spillede i 2. division sidste sæson, heriblandt profilen Mathilde Strebøl. Derudover har 4-5 af Ribespillerne tilkæmpet sig en plads på holdet.

- Det er et nyt hold med flere nye spillere blandt andet fra Ribe. De er faldet godt til i truppen, så det ser positivt ud for fremtiden, siger Torben Mølsted, der går efter oprykning til 2. division.

Ribespillere på SA Ribe HK

Ind til videre er Mathilde Bromerholm, Katrine Poulsen, Anne Marie Madsen og Mathilde Johansen blevet indlemmet i førsteholdstruppen i SA Ribe HK. Derudover er der nogle stykker, der banker på for at komme det.

SA Ribe HK spiller på Ribe HKs licens i 3. division.

- Vi er et bedre hold end de andre i rækken. Fysisk er vi, hvor vi gerne vil være, og vores styrke er, at vi kan løbe gennem hele kampen. Det er mentalt, vi skal være klar og forbedre os, eksempelvis fik vi en lærestreg mod Hvide Sande, hvor vi tog lidt for let på tingene, siger træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce