Annonce
Ugeavisen Ribe

Håndboldklubber, spejdere og klatrere tilgodeset med penge

Annonce
Annonce

Spejdere, håndbold og klatring

Ribe: Esbjerg Kommunes Kultur og Fritidsusvalg har atter prioriteret den årlig pulje fra den fritidskulturelle pulje. Her blev der plads til blandt andet at støtte ønsker fra Ribe Håndboldklub med 100.000 kroner, Ribe Klatreklub med 42.289 kroner, FDF Øster Vedsted med 31.375 kroner, mens håndboldafdelingen i Hviding IF får 20.500 kroner.

Hviding IF har ønskede en såkaldt Pixoff renser, som gør levetiden for deres håndboldene længere, ligesom den gør rengøringen af hallen nemmere og hurtigere. Ribe Håndboldklub har fået en stort bidrag til at købe materiel, så hal 2 i Ribe Fritidscenter kan deles op, hvilket kan gøre det muligt at lave kortbaner og minibaner til håndbold for de yngre årgange. Klatreklubbens penge skal gå til et tilskud til en ekstra klatrevæg, mens spejderne har fået penge til udskiftning af tagplader og gavlbeklædning

- Ansøgningerne vidner om stor alsidighed i kommunens foreningsliv. Det vil vi gerne bakke op om. I Kultur & Fritidsudvalget er vi glade for at kunne støtte nogle af de mange gode initiativer med midler fra den fritidskulturelle pulje, så vi sammen kan få skabt de bedste rammer for et sundt, aktivt og spændende fritidsliv for alle i vores kommune, siger formand for udvalget, May-Britt Andrea Andersen, (K).

Samlet set er der givet 1,2 millioner kroner til tyve forskellige foreninger i hele kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce