Annonce
Ugeavisen Ribe

Hård uge i vente for Ribe-Esbjerg

Annonce

Ribe-Esbjerg: Tre kampe inden for en uge. Det er det travle program, som Ribe-Esbjerg netop nu er i gang med. Mandag aften blev det til det tredje nederlag i træk i en udekamp mod Skanderborg, mens der både fredag og mandag også skal spilles kampe. Fredag gælder det Lemvig-Thyborøn, mens SønderjyskE kommer på besøg. Begge kampe spilles i Blue Water Dokken.

Efter de tre nederlag er Ribe-Esbjerg nu dumpet ned på 7. pladsen. Derfor skal Ribe-Esbjerg rejse sig først mod holdet, der ligger næstsidst i rækken, som ikke har vundet en ligakamp i mere end to måneder. Samtidig bliver der i kampen gensyn med flere tidligere Ribe-Esbjerg spillere. Fløjspillerne Pelle Schilling og Mark Nikolajsen, som spillede for vestjyderne i sidste sæson, er nu på kontrakt i Lemvig-Thyborøn, hvilket Jonas Langerhuus, der er holdets topscorer, også er. Han spillede i den blå trøje i to sæsoner frem til 2014.

Allerede tre døgn senere er det så SønderjyskE, der kommer til Esbjerg til et spændende lokalopgør, hvor en vestjysk sejr vil sørge for, at Ribe-Esbjerg holder sig til i toppen af rækken.

Kampen fredag begynder klokken 18.30, mens mandagens kamp begynder klokken 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce