Annonce
Ugeavisen Ribe

Hæder til ildsjæle i Ribe BK: Gustav og Henry fik skulderklap

Der var stor respekt overfor Gustav Purreskovs rolle i Ribe Boldklub fra både Niels Rosendahl og Simon W. Hansen. Foto: Bo Maimburg
Ribe Boldklub har hædret Gustav Purreskov og Henry Quebec med en ildsjælepris for deres indsats for boldklubben.

Ribe: Da Niels Rosendahl for et par år siden fik Esbjerg Kommunes lederpris valgte han at bruge anledningen til at give depechen videre til boldklubben. Han stiftede derfor en pris, der skulle hædre medlemmer, som gør noget særligt for boldklubben.

Og i år var modtagerne to helt særlige RBK personligheder.

Henry Quebec fik prisen for 50 års medlemskab af klubben, og han har i den periode bestridt stort set alle poster i klubben. På nær formand og kasserer.

Annonce

Samtidig fik Gustav Purreskov prisen for mange års medlemskab, trænerroller og han har senest også været leder for fodboldskolen.

Niels Rosendahl er begejstret for de to personers virke i klubben.


Jeg har rent faktisk siddet i bestyrelsen med Henry i tre omgang. Henry er en rigtig RBK’er, og han har en uvurderlig betydning for klubben

Niels Rosendahl


- Det er lidt sjovt, for jeg har rent faktisk siddet i bestyrelsen med Henry i tre omgange. Han går altid forrest, og han er altid klar til at påtage sig opgaver, som andre ikke ønsker at lave. Henry er en rigtig RBK’er, og han har en uvurderlig betydning for klubben, siger Niels Rosendahl, der havde samme rosende ord over for Gustav.

Henry Quebec var stolt og beæret over at blive RBK ildsjæl, og Niels Rosendahl og Simon W Hansen var imponeret over at han har været medlem i 50 år. Foto: Bo Maimburg

- Gustav har altid været en særdeles aktiv spiller, der har ydet en stor indsats på både ungdoms og senior niveau. Han var heller ikke ret gammel, før han påtog sig træneropgaver i klubben. Igennem de seneste to år har han været leder af fodboldskolen, og han har formået at få fodboldskolen til at udvikle sig og fået antallet af deltagere til at vokse, siger Niels Rosendahl inden han overbragte hæderen til Gustav.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce