Annonce
Ugeavisen Ribe

Havecenter i Ribe overtager naboens lokaler: Får tre gange så meget plads indendørs

Anders Wester (t.v.), som nu er eneejer af Blomsterstedet i Vejen og Ribe efter Gert Schmidt er stoppet, kan snart se frem til, at havecentret i Ribe udvides. Her ses de i 2019, inden de overtog de gamle Grøn Fritid. Arkivfoto
Blomsterstedet i Ribe får yderligere 1000 kvadratmeter indendørs plads, når man overtager nabolokalerne, som Guld & Rod flytter fra.
Annonce

Ribe: Der bliver inden længe meget mere plads at gå på opdagelse i hos Blomsterstedet i Ribe. Havecentret overtager nemlig naboens lokaler, efter Guld & Rod meddelte, at man flytter længere ned ad Industrivej.

- Vi har haft lidt mangel på indendørs plads de seneste år, så da Guld & Rod skulle flytte, var det oplagt, at vi overtog. De to butikslokaler har jo også hørt sammen tidligere, og det gør, at vi tredobler vores plads indendørs. Det gør, at vi kan præsentere vores varer på en bedre måde og eksempelvis give mere plads til brugskunst, gødning og stueplanter, forklarer indehaver af Blomsterstedet, Anders Wester, der også har planer om at lave en haveoutlet i en del af lokalerne med haveartikler til gode priser.

I forbindelse med overtagelsen af lokalerne bliver der lavet en ny indgang til havecentret, så man fremover skal gå ind via det tidligere Guld & Rod, mens der indendørs laves en åbning mellem de to lokaler.

- Vi overtager den 1. februar, og derfra vil vi gå i gang med at bygge om. Jeg tror, at vi kan være klar med det nye og større havecenter omkring 1. marts, men vi åbner selvfølgelig for det gamle havecenter, så snart restriktionerne lempes, siger Anders Wester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce