Annonce
Ugeavisen Ribe

HB Begravelse indtager Ribe: Henrik og Bjarne er de nye bedemænd i byen

Bjarne Christensen og Henrik Kristensen har indtaget Ribe med deres bedemandsforretning via et lejet lokale på Ribe Sundhedscenter. Foto: René Aunsbjerg Fogh
HB Begravelse har godt to år på bagen, og nu bliver firmaet mere synligt i Ribe med lejet lokale på Ribe Sundhedscenter.

Ribe: Makkerparret Bjarne Christensen, 61 år, og Henrik Kristensen, 52 år, tog et stort karriereskift for to og et halvt år siden, da de startede deres bedemandsforretning, HB Begravelse.

Hidtil har de dækket Esbjerg, Oksbøl, Arnum og Toftlund, men den seneste tid har de også fået flere og flere kunder fra Ribe, og det får dem nu til at indtage Domkirkebyen. Det sker med et lejet lokale på Ribe Sundhedscenter.

- Vi har begge mere eller mindre en naturlig tilknytning til Ribe, og da vi har fået flere opgaver her, så krævede det, at vi også fik et sted, hvor vi kan invitere kunder hen til en snak. Samtidig legitimerer det, at vi kan kalde os bedemænd i Ribe, når vi har et lokale, siger Henrik Kristensen, der tidligere har været chef inden for Blå Kors Danmark, men ligesom Bjarne Christensen uddannede sig til bedemand, efter de blev enige om at starte firma sammen.

De er enige om, at det nu er en gylden mulighed for at få markedsandele i Ribe, da bedemand Bente Kirkegaard for nylig solgte sin forretning.


Det her er bare et fantastisk job qua de mennesker, vi arbejder med. Jeg får energi ved at være der for de folk, der netop har mistet en, de har haft kær, og jeg oplever en kæmpe taknemmelighed fra de efterladte.

Bjarne Christensen


- Ribe har altid været en del af vores forretningsopsætning på grund af geografien. Det er en naturlig ekspansion af vores firma, at vi nu sætter fokus på Ribe, siger Bjarne Christensen, der tidligere har været ansat ved Falck - blandt andet som stationsleder i Ribe - i 36 år.

Et fantastisk job

Makkerparret mener med et glimt i øjet, at de måske startede bedemandsforretningen ti år for sent, fordi de på mange måder har fundet deres rette hylde efter vel at mærke at have haft jobs tidligere, som de også har været glade for.

- Det her er bare et fantastisk job qua de mennesker, vi arbejder med. Jeg får energi ved at være der for de folk, der netop har mistet en, de har haft kær, og jeg oplever en kæmpe taknemmelighed fra de efterladte, når vi har hjulpet afdøde videre, siger Bjarne Christensen, der mener, at det er firmaets værdier, der skal være med til at udbrede kendskabet til dem.

- Vi gradbøjer på ingen måde vores værdier, der er, at vi er tilgængelige, troværdige, kompetente, handlekraftige og hjælpsomme. Jeg tænker også, at begge vores livs- og joberfaringer er essentielle. Hvis vi gør vores arbejde ordentligt, så er det der, der kommer ringe i vandet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce