Annoncørbetalt indhold

Hold kroppen kørende – indtag nok magnesium

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af apopro.dk

Magnesium er et vigtigt mineral for kroppens stofskifte, og heldigvis er det nemt at finde i flere af de i Danmark gængse fødevarer. Spiser du fuldkorn? Bananer? Nødder? Så får du sandsynligvis nok magnesium og har ikke brug for hverken at lægge kosten om eller tage kosttilskud. Men nogle folk får ikke nok magnesium, hvilket er lidt trist, da magnesium faktisk er vigtigt for kroppens stofskifte.


Artiklen fortsætter efter annoncen

Har du tegn på underskud af magnesium? Få det undersøgt

Symptomer på magnesiummangel tæller rysteture, søvnighed, krampe, tab af appetit, og at du har en uregelmæssig hjerterytme. På sigt kan et underskud af magnesium føre til knogleskørhed, at du får et forhøjet blodtryk, og at du får diabetes – hvis vi går ud i ekstremerne. Ønsker du at vide med sikkerhed, om du har magnesiummangel, så kan det afsløres med en blodprøvetagning hos din læge.


Kan du indtage nok magnesium via din kost, er det optimalt

Som sagt er det ikke synderligt svært at finde magnesium i gængse fødevarer, så hvis bare at du er indstillet på at spise anderledes, kan du nemt selv få bugt med manglen. Men hvis du ikke er typen, der kan forpligte sig til at spise sundere, så må du vælge den næstbedste løsning: At tage kosttilskud med magnesium. Dem kan du fx finde i form af pulver, som du indtager sammen med noget væske.


Er du svækket af sygdom? Måske er det årsagen til magnesiummangel

Visse sygdomme kan føre til magnesiummangel, hvor det kan vise sig klogt med et kosttilskud til at mindske din risiko for at opleve de symptomer og sygdomme, magnesiummangel er forbundet med. Sygdomme, der forårsager diarre, kan medvirke til magnesiummangel. Det samme kan overforbrug af afføringsmidler. Men det er nu godt lige at høre en læge, hvis du påtænker at tage et kosttilskud.


Kroppen klarer sig ikke uden magnesium, så overvej et kosttilskud

Du gør klogt i at sørge for, at du får indtaget nok magnesium – kroppen kan ikke klare sig uden. Som sagt er det bedst at se på, om du kan få det gennem kosten – også så du i samme ombæring indtager mange af de andre mineraler og vitaminer, kroppen har brug for. Men hvis det viser sig ikke at være muligt for dig at gøre, så har du kosttilskud med magnesium som en mulighed for dig at undersøge.

Ved kosttilskud bør du følge den anbefalede dosering og være obs på advarsler forbundet med det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Ugeavisen Ribe

Ressourcestærke familier vender heldigvis hjem til Ribe: De skal være så velkomne

Ugeavisen Ribe

Hæderkronet plastvirksomhed er omdannet til nye lejemål: Nu har sidste del slået boksdørene op

Ugeavisen Ribe

Café har fundet løsningen med at kombinere alkohol og motion: Vær med når det sker igen til maj

Ugeavisen Ribe

Aksel er dukket op, og Kamma har sendt sig selv på barsel: Butikken på kendt plads får hun hjælp til

Ugeavisen Ribe

- Jeg er besat af træer: Carsten har fundet og registreret 800 træer

Ugeavisen Ribe

Victoria kæmper for at blive den bedste i Danmark: Her er hendes største udfordring

Ugeavisen Ribe

Den ene halvdel af lederduoen på Vadehavscentret takker af: Nu skal der være lidt mere Sanne-tid

Annonce