Annonce
Ugeavisen Ribe

Hos Sct. Catharinæ Kirke vil man organisere hjælp til karantæneramte

Annonce

Ribe: Sognepræst Kevin Asmussen og sognepræst Marike Runz ved Sct. Catharinæ Kirke tilbyder med opbakning af menighedsrådene ved Farup, Sct. Catharinæ, Kalvslund og Obbekær Kirker hjælp til lokale, der på den ene eller anden måde er berørte af coronavirus-krisen.

- I Sct. Catharinæ Kirke har vi besluttet os for at give en hånd med til dem, der for tiden trænger til hjælp, fordi de enten er i karantæne eller i risikogruppen. Vi vil gerne hjælpe med at købe ind, hente medicin og pakker, lufte hund og andre nødvendige ting, der skal gøres for at dagligdagen kan opretholdes, fortæller sognepræst Kevin Asmussen i en pressemeddelelse.

Så er man ældre og føler sig i risiko for at blive smittet, er man særligt udsat pga. en kronisk sygdom eller er man ligefrem mistænkt for at være smittet og derfor er sat i hjemmekarantæne, så tilbyder man hjælp til alt fra indkøb over hundeluftning til pakke- og medicinafhentning.

Samtidig efterlyser kirken frivillige hjælpere, der under hensyn til retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen vil støtte op om initiativet.

Man henvender sig til Kevin Asmussen på tlf. 4035 2815 eller til Marike Runz på tlf. 4022 9638.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce