Annonce
Ugeavisen Ribe

Hotel Dagmar og Porsborgs inviterer til Tulipanfest: Der holdes voksenfest på Domkirkepladsen

Allan Jakobsen fra Hotel Dagmar og Peter Olsen fra Porsborg ser begge frem til Tulipanfesten på torvet. Foto: Bo Maimburg
Hotel Dagmar og Porsborgs er gået sammen om at skabe en god aktivitet på torvet til Tulipanfesten.

Ribe: For tre år siden - i tiden før corona - var Hotel Dagmar klar med en aktivitet, der skabte liv i Tulipanfesten. Det var med levende musik, fadøl og masser af mennesker, og nu gør de det så igen.

Denne gang har Hotel Dagmar fået Porsborgs med på ideen, og begge parter håber, at initiativet bliver en succes.

- Vi har igennem de senere år gjort rigtig meget for at skabe liv på torvet, og vi vil gerne skabe aktiviteter til glæde for turisterne, men i høj grad også for det lokale publikum, siger Allan Jakobsen fra Hotel Dagmar.

Annonce

Fredag aften i Tulipanfesten har de booket den lokale DJ og radiovært, Freddy Fey, til at komme og spille en masse god musik, og det er lørdag aften Gasolin og Kim Larsen-jambandet, Masser af succes, der overtager scenen.

Vi henvender os til det voksne publikum, for vi ved jo godt, at de unge er på pladsen. Men der er jo masser af voksne, der gerne vil holde Tulipanfest, men på deres egen måde. Porsborgs og Hotel Dagmar har gennem lang tid været i dialog om at gøre noget sammen, og nu lykkes det

Allan Jakobsen

Både Hotel Dagmar og Porsborgs er med på ideen, og udover, at de begge sælger af hele deres menukort, så samarbejder de omkring en grill.

- Der var masser af mennesker på torvet sidste gang vi deltog i Tulipanfesten. Og det forventer vi sker igen i år. Vi har fået lov til at lukke kørebanen af på Domkirkepladsen, så vi kan fylde op med borde og bænke, siger Allan Jakobsen og fortsætter:

- Vi henvender os til det voksne publikum, for vi ved jo godt, at de unge er på pladsen. Men der er jo masser af voksne, der gerne vil holde Tulipanfest, men på deres egen måde. Porsborgs og Hotel Dagmar har gennem lang tid været i dialog om at gøre noget sammen, og nu lykkes det, og det glæder os rigtig meget.

De to restauratører ser derfor frem til at få to særdeles travle aftener, hvor der bliver høj stemning og masser af mennesker.


Annonce
Ugeavisen Ribe

Øl, fest og hornmusik for fuld knald til tilbagevendt Tulipanfest: Nu lurer ny rekord i luften

Annonce
Ugeavisen Ribe

Kong Christian til hest lavet af 30.000 servietter: Tulipankongerne fra lille landsbysamfund sejrede igen igen, som de har gjort stort set hvert år siden 1992

Annonce
Ugeavisen Ribe

Se billedserien mit bier, dirnd'l und geilen lederhosen: Tyrolerne vendte tilbage til Danmarks største tyrolerfest

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Vinbaren er klar til Tulipanfest: Italiensk stemning i baggården

Ugeavisen Bramming

Aksel blander gødning og siger altid ja

Ugeavisen Ribe

Se billederne fra den silende regn: 623 deltagere indtog Tulipanløbet 2022 med højt humør

Ugeavisen Ribe

Tidligere metalguitarist bygger nu guitarer - og han vil være bedst på YouTube

Ugeavisen Ribe

Udviklingshæmmede laver blomster på gartneri i Ribe som aldrig før - men de savner flere kunder i butikken

Ugeavisen Esbjerg

Verdens bedste skal finde vej i Ribe og Esbjerg

Annonce