Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe har fået nyt hotel: Hotel Vadehavet er klar til byens gæster

Claus Pedersen har store forventninger til de nye værelser - som er udsmykket med Vadehavsfotos - og til navnet Hotel Vadehavet. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Seks værelser på Danhostel Ribe er blevet opgraderet, så de føles og ligner mere typiske hotelværelser. Det skal gerne tiltrække nye gæster til stedet.

Ribe: Så har Ribe fået et nyt hotel.

Navnet Hotel Vadehavet pryder allerede facaden, hvor der i forvejen også står Danhostel Ribe. De to overnatningssteder er nemlig et og samme sted. Forskellen er blot, at forpagter Claus Pedersen har fået opgraderet stedets seks oprindelige familieværelser til det, der nu i langt højere grad minder om et hotelværelse.

- Det er for at kunne have et bredere fundament at stå på. Det er en måde at gøre op med folks fordomme omkring vandrerhjem. Mange tror, at vi har sovesale, men det har vi aldrig haft, og vi har i forvejen en høj standard og en fantastisk beliggenhed, siger Claus Pedersen.

Annonce
Udsigten fra værelserne kunne nærmest ikke være bedre ud over Hovedengen og Ribe Domkirke. Foto: Lars Roed

- Værelserne er mere simpelt indrettet med gode senge, bløde stole, tv og kaffe og te på værelset. Og så er der kommet wall print af Vadehavsbilleder taget af Lars Roed, tilføjer han.

Kan tiltrække ny type gæst

Claus Pedersen har brugt 40.000 kroner pr. værelse og har fået dækket 75 procent af udgifterne via Erhvervsministeriets omstillingspulje til trængte erhverv.

Online booking fra om nogle uger

Hotel Vadehavet har sin egen hjemmeside, hvor man kan se billeder af de flotte værelser. Sammesteds kan bookinger foretages. De første uger skal bookinger dog ske telefonisk til Danhostel Ribe.

- Jeg forventer, at det gør, at vi kan få forlænget sæsonen og få en anden type gæst, som normalt ikke ville søge efter et vandrerhjem. For hvis man søger et hotel i Ribe, så falder man snart over vores navn. Det kan også være, at det giver en synergieffekt for Danhostel, når vi får et hotelprodukt. Jeg er spændt på at se, hvor eftertragtede værelserne bliver, og det kan på sigt give os et fingerpeg omkring, hvilken vej vi skal gå, siger han.

Hotelværelserne er færdige og indtages af de første gæster i Kristi Himmelfartsferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce