Annonce
Ugeavisen Ribe

Hvad er "en rigtig mand"?

Annonce

Ribe: Hvordan får man som mand en stærk bækkenbund, og findes der en definition på en rigtig mand? Det kan alle interesserede høre mere om i et gratis foredrag, som holdes i Ribe Fritidscenter den 10. april fra klokken 18.30 til 21.30.

Det er Esbjerg Kommune, der står for arrangementet, og det kommer som følge af, at man modtog Prostatakræftforeningens pris sidste år 2018 og de 25.000 kroner, der fulgte med. Foredraget indebærer et oplæg fra Søren Ekman, der er forfatter til bogen "Fra regnorm til anakonda - den mandlige bækkenbunds muskler og funktion", og udfra denne vil han fortælle om teknikker og øvelser til bækkenbunden, så man bedre kan kontrollere sin rejsning og kan undgå problemer med inkontinens. Derudover vil Mike Veilgaard, som er kandidatstuderende ved Syddansk Universitet, fortælle om manderollen, og hvad der forventes af en "rigtig" mand.

- Vi håber da på, at op mod 80 vil deltage i foredraget, og kvinder er da også velkomne, siger kontinenssygeplejerske hos Esbjerg Sundhedscenter Bente Suryaninoff, der tilføjer, at der også er gratis kaffe og kage.

Tilmelding er nødvendig - senest i næste uge - til www.dinsundhed.esbjergkommune.dk/mand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce