Annonce
Ugeavisen Ribe

Hviding Kro lukket efter to måneder

Mette Lykke og Jeanett Ravn Schack nåede blot at drive Hviding Kro i to måneder. Arkivfoto
Annonce

Hviding: To måneder.

Så længe var Hviding Kro åbent i denne omgang. Forpagterne Jeanett Ravn Schack og Mette Lykke har nemlig i et opslag på kroens Facebookside gjort opmærksom på, at man er nødsaget til at lukke kroen grundet dårlig økonomi.

- Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, men jeg måtte stoppe, inden det det helt galt. Beklager og håber på jeres forståelse, skriver Jeanett Ravn Schack i Facebookopslaget. Efterfølgende ønsker hun ikke at uddybe begrundelsen over for Ugeavisen Ribe.

Kroen åbnede den 1. november, hvor intentionen var, at man skulle servere god, gammeldags dansk mad. Men det var tilsyneladende ikke noget, som folk i Ribe, Hviding og byerne deromkring for alvor bed på.

Annonce

Henrik vil hjælpe

Mange i Egebæk-Hviding udtrykker ærgrelse over lukningen, og hvis nogen skulle være brændt inde med gavekort til Hviding Kro, så kommer Henrik Mortensen, centerleder i Kultur- og Aktivitetscentret nu med en hjælpende hånd.

- Vi står sammen i Egebæk-Hviding, og for at bevare den gode stemning i og omkring vores lokalområde, har jeg besluttet, at gavekort til kroen kan bruges til arrangementer i Kultur og Aktivitetscentret, siger Henrik Mortensen, der opfordrer folk til at kontakte ham for mere info.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce