Annonce
Sport

Hviding topper serie 2 efter to sene scoringer

Med to kampe tilbage er Hviding IF/Kvik 70 fire point fra at sikre den førsteplads, der sender dem direkte tilbage i serie 1. Arkivfoto: Lars Johansen.
Hviding IF/Kvik 70 topper tabellen med to runder tilbage, men kampen om den direkte oprykning er et trekantdrama.
Annonce

Bov: Førstepladsen er atter på Hviding IF/Kvik 70's hænder efter en 3-2 sejr i det direkte opgør om førstepladsen mod Bov IF.

Her snuppede Hviding IF/Kvik 70 førstepladsen på to sene scoringer fra Frederik Zeberg. Det lignede ellers en sejr til Bov, der kom foran 2-1 med fem minutter tilbage, men Zebergs to sene scoringer sikrede Hviding IF/Kvik 70 sejren og førstepladsen.

- Jeg synes, at vi var det bedste hold. Vi stod godt på banen og spillede en fin kamp. Vi fik bare ikke udnyttet det før til sidst, siger Hviding IF/Kvik 70-træner Per Madsen, der kunne glæde sig over få afbud til kampen:

- Vi har haft godt af den pause, som vi har haft. Det var første gang i denne sæson, hvor vi kun havde et afbud til første- og andetholdstruppen.

Annonce

Drabelig afslutning i vente

Med tre point mellem første- og tredjepladsen, en kamps forskel og blot to til tre kampe tilbage af sæsonen er der lagt op til en gyser af en afslutning på sæsonen.

Både den direkte oprykning til serie 1 og playoffkampen om oprykning til serie 1 er stadig i spil. Kampen om førstepladsen er et trekantdrama mellem Hviding IF/Kvik 70, Bov IF og Midtals IF, mens andenpladsen stadig er i spil for fem hold.

Første afgørende slag står i weekenden. Her tager Hviding IF/Kvik 70 imod Tjæreborg IF, inden nedrykkerne fra serie 1 runder sæsonen af mod Vojens, der stadig kan nå andenpladsen.

Bov IF - Hviding IF/Kvik 70 2-3 (1-1).

Fodbold, serie 2.

Mål: 0-1 Simon Thysen (10.), 1-1 (13.), 2-1 (85.), 2-2 Frederik Zeberg (90.), 2-3 Frederik Zeberg (90.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce