Annonce
Ugeavisen Ribe

Hygge med en fiskestang i hænderne: Katedralskoleelever genså deres kammerater

Den stod på hygge og fysisk socialt samvær for første gang siden jul, da 2.y som en af flere klasser fra Ribe Katedralskole var ude og fiske ved Storkesøen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ribe Katedralskoles fortsætterklasser brugte deres ugentlige fysiske skoledag på sociale aktiviteter

Ribe: - Det føles lidt som første skoledag om igen.

Sådan forklarede Laura Busborg og Emma Holm det, da de for onsdag middag for første gang så deres klassekammerater i 2.y på Ribe Katedralskole.

I stedet for at kigge ind i den computerskærm, som de har været vant til siden jul, var dagens undervisning flyttet ud til Storkesøen i Ribe, hvor klassen skulle fiske.

Mange af de unge var nybegyndere til at fiske, men alle fattede en stang og fik et par hyggelige timer ved søen. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Det er en god fælles aktivitet, hvor der er mulighed for at snakke og hygge sig. Det har de virkelig trængt til, og det er et godt afbræk til dagen på Teams, sagde deres lærer Jesper Skov Nielsen, inden klassen blev sluppet løs rundt om søen.

Muligheden for at blive luftet kommer var fælles for alle Ribe Katedralskoles fortsætterklasser. De kunne komme i skole én dag både i sidste uge og denne uge, hvor aktiviteterne eksempelvis omfattede byløb, at lege Stormester eller komme ud og fiske.

Pigerne, der havde fattet fiskestangen, var ikke i tvivl om, at det var tiltrængt at se klassekammeraterne i øjnene igen.

- Det her er meget sjovere end onlineundervisning, selv om vi er nybegyndere til at fiske. Det er dejligt og underligt at se de andre igen, sagde Laura Busborg, mens Leander Falbe Cleyton lidt længere henne langs søen delte den holdning.

- Jeg har glædet mig til at se kammeraterne igen. Det er totalt fedt at se de andre igen, og da vi alle var blevet coronatestet op til i dag, så blev det da til nogle krammere, sagde han.

Mange af de unge var nybegyndere til at fiske, men alle fattede en stang og fik et par hyggelige timer ved søen. Foto: René Aunsbjerg Fogh


Det her er meget sjovere end onlineundervisning, selv om vi er nybegyndere til at fiske.

Laura Busborg


Inden start gav den erfarne fisker Martin Pagaard de unge mennesker en kort instruktion. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce