Annonce
Ugeavisen Ribe

Hyggeløberne i Ribe er klar igen

Det er Hans Schwenker, der står for Hyggeløberne, og han vil gerne tage andre med ud på løbeture. Arkivfoto

Ribe: Nu er Hyggeløberne, efter en lang pause atter ved at komme i løbetid. Det understreger initiativtager Hans Schwenker, som nu har sat gang i en ny sæson med løb for dem, der er over 50 år.

- Det er rigtig vigtigt, ikke mindst for os der har nået 50+, at holde os fysisk i form. Vi løber for at holde vor motorik i gang i vor frie og smukke natur med åbne sanser og oplever mark, skov som vandområder. Jeg er sikker på at mange i denne tid med nedlukning ville kunne gavne deres motorik, muskelstyrke og bevægelighed ved at være med, siger Hans Schwenker, der tilføjer, at ruterne kan tilpasses efter behov.

Løbegruppen har været på pause i et års tid, og der har været svingende opbakning gennem flere år, men Hans Schwenker er fra denne uge klar tirsdage og og eventuelt torsdage.

- I lige uger starter vi om tirsdagen foran Vindrosen, Tangevej 6, og i ulige uger fra P-pladsen for enden af Mosevej, alle dage klokken 9.00. Hvis restriktionerne gør, at der er for mange deltagere, vil det være en mulighed med løbeture om torsdagen, siger Hans Schwenker.

Det er gratis at løbe med, blot skal man have egnet fodtøj og praktisk beklædning.

Forespørgsel og tilmelding aftenen inden løbet kan ske via telefon 97854596 eller via e-mail: h.schwenker@syngogleg.dk. Det sker efter først til mølle princippet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce