Annonce
Ugeavisen Ribe

Inge er klar med en ny tøjbutik i Ribe

Inge Jensen åbner i slutningen af januar en ny tøjbutik i Saltgade i Ribe. Foto: Bo Maimburg
Room by Inge er navnet på en ny butik, der åbner i en del af de lokaler, som tidligere husede tøjbutikken MR. Den nye ejer har tidligere haft tøjbutik i Ribe, og flytter ind i de lokaler, hvor hun selv var i lære.
Annonce

Ribe: Inge Jensen er klar på et nyt butikseventyr, når hun åbner tøjbutikken Room by Inge.

Det vil komme til at ske i en del af de lokaler, der tidligere har huset tøjbutikken MR - og lige over for den tøjbutik, der dannede ramme om hendes første tøjbutik i Ribe.

I 2013 åbnede Inge Jensen nemlig Moxi. Den drev hun med succes, indtil hun solgte den i 2018.

Hun afhændede butikken, da hun arbejdede alt for mange timer, og hun har siden brugt tiden på at renovere en privat ejendom, ligesom hun har lavet regnskab i hendes mands firma. Men nu er hun altså klar på et nyt butikseventyr.


Da jeg sidste gang åbnede butik, følte jeg, at vi manglede noget i byen, og det føler jeg igen, at vi gør. Jeg er ikke som de andre, og jeg tør at gå mine egne veje.

Inge Jensen


- Det er sjovt at gå rundt og gøre klar til en butik i disse lokaler. Jeg startede i lære hos Svend Straadt og MR, da jeg var 15 år gammel, så det giver gode minder. Ja, det er næsten som at komme hjem igen, for jeg havde ansvaret for den afdeling i butikken, der lå her, hvor jeg nu får butik. Jeg var vild med at drive tøjbutik, og det er det, jeg brænder for. Men jeg var ved at brænde ud, for jeg arbejdede 65 timer om ugen, så jeg var nødt til at afhænde butikken, siger Inge Jensen, der har lovet sin familie, at det ikke vil komme til at ske igen.

Det skal i første omgang sikres ved, at butikken kun vil have åbent fire dage om ugen. Det kan dog godt blive ændret henover højsæsonen.

- Da jeg sidste gang åbnede butik, følte jeg, at vi manglede noget i byen, og det føler jeg igen, at vi gør. Jeg er ikke som de andre, og jeg tør at gå mine egne veje. Jeg beviste sidst, at den gode kontakt til kunderne er det bedste visitkort og den bedste reklame, og jeg ved, at ærlighed og god betjening kan gøre forskellen. Det bliver en butik, hvor alle er velkomne, og hvor jeg respekterer alle mine kunder. Jeg kan sælge et par dyre eller billige bukser med hjertet, men jeg er ærlig overfor alle kunder. Det vigtigste er, at mine kunder går glade ud af døren, og at de føler sig lækre, siger Inge Jensen.

Kort om Inge

Inge er 53 år gammel og er født og opvokset i Ribe. Hun har mand og to børn. Hun er uddannet i butik hos MR, og hun er derefter blevet uddannet revisorassisten.

Inge Jensen havde mellem 2013 og 2018 butikken Moxi.

Butikken åbner sidst i januar med de sidste nye forårsvarer, og hun satser på, at hun vil holde åben en søndag inden jul, hvor hun vil sælge gavekort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce