Annonce
Ugeavisen Ribe

Ingen pullerter i denne omgang

Teknik og byggeudvalget har besluttet at droppe pullertløsningen der skulle dæmpe trafikken i Ribes middelalderbykerne og domkirkepladsen. Foto: Bo Maimburg

Ideen om pullerter, der skulle dæmpe trafikken i Ribes midtby, er fejet af bordet.

Annonce

Ribe: Et enigt teknik og byggeudvalg har droppet pullertløsningen i Ribes midtby - i første omgang.

- Vi har besluttet at sætte pullertløsningen på pause, og vi vil gerne se, hvordan den elektroniske henvisning påvirker afviklingen af trafikken. Vi evaluerer situationen næste efterår, og det kan jo være, at nogle af problemerne løser sig selv. Vi overvejede om vi skulle gøre noget andet, som kunne være indsnævring af veje eller en begrænset pullert løsning, men det har vi droppet, siger udvalgsformand Søren Heide Lambertsen (S).

- Vi vil ikke bare sætte noget i gang, når vi ikke har nogen garanti for, om det vil virke. Nu ser vi i stedet, hvad der sker med den elektroniske henvisning, siger han.

Og beslutningen glæder udvalgsmedlem Anders Rohr Jørgensen.

- Det er helt sikkert det rigtige, vi gør, og ikke bare presser noget igennem. Der kan måske komme en anordning ved eksempelvis Dagmarsgade, der synliggør, at nu kører man ind i en gågade zone, men nu lader vi lige punktet ligge og ser tiden an. Det er klart, at beslutningen om at droppe pullertløsningen glæder mig, for det har været min holdning hele tiden, siger Anders Rohr Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce