Annonce
Ugeavisen Ribe

Ingeniøren har skiftet retning: Tanja skal puste liv i motionscenteret i Ribe

Tanja Grejsen Henssen er vild med træning og motion, så nu er hun som ny daglig leder af motionscentret i Ribe Fritidscenter kommet i hjemlige rammer. Foto: René Aunsbjerg Fogh
43-årige Tanja Grejsen Henssen har taget et spændende karriereskifte, da hun har skiftet et ingeniørjob ud, med et job som daglig leder af Ribe Fritidscenters motionscenter.
Annonce

Ribe: Hvad får en ingeniør til at sige sit job op og ti måneder senere tage et job i en helt anden branche som daglig leder af et motionscenter?

- Jeg var simpelthen kørt fast i mit gamle job, og der skulle ske noget andet. Jeg arbejdede for meget og kørte for meget, når jeg arbejdede i Flensborg. Desuden var det en stor logistisk udfordring at få hverdagen til at hænge sammen derhjemme, men nu har jeg tid til at være sammen med børnene om morgenen, og så har jeg altid gerne villet kunne cykle på arbejde, fortæller 43-årige Tanja Grejsen Henssen, der siden 1. september har været i spidsen for motionscentret i Ribe Fritidscenter.

- Træning og motion har altid fyldt meget for mig, og det er og har været en vigtig del af mit liv. Jeg har tidligere været instruktør for løb og andre motionshold, og jeg har været aktiv i bokseklubben i flere år, så det er slet ikke fjernt for mig det her job. Jeg har altid godt kunne lide at træne og motivere andre til at træne, siger hun.

Annonce

Ind i en ny verden

Tanja Grejsen Henssen understreger, at hun er stolt over, at hun tog skridtet i november sidste år og sagde sit job op.


Jeg kan rigtig godt lide den interaktion, jeg får med andre gennem det her job. Jeg er et supersocialt menneske, så den her rolle passer mig rigtig godt

Tanja Grejsen Henssen


- Det var virkelig svært at sige op og ikke have noget andet. Men jeg er stolt over, at jeg turde tage springet væk fra hamsterhjulet.

Nu er hun altså kommet ind i en helt anden verden, end hun har været vant til. Men det er så også en verden, der passer hende ganske godt.

Kort om Tanja

Tanja Grejsen Henssen er 43 år og gift med Michel, der er hollænder. De har to piger sammen på 10 og 6 år.

Hun er opvokset i Gørding, flyttede til Ribe i 2005 og bor nu i Lustrup.

Tanja er uddannet ingeniør og har senest arbejdet fem år med datakvalitet hos Danfoss. Den 1. september begyndte hun som daglig leder af motionscentret i Ribe Fritidscenter.

- Jeg kan rigtig godt lide den interaktion, jeg får med andre gennem det her job. Jeg er et supersocialt menneske, så den her rolle passer mig rigtig godt, siger hun og fortæller, at hun går ind i jobbet med masser af gåpåmod og energi samt en lyst til at være opsøgende, venlig og lave fis med folk i motionscentret.

Tanja Grejsen Henssen startede den 1. september som ny daglig leder af motionscentret i Ribe Fritidscenter. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Det er naturligt for mig at være sådan. Det er den mere ægte Tanja. Jeg vil tage alle opgaver på mig, ja selv det at skifte en pære, for at lære. Jeg vil også gerne skrue på nogle knapper, der kan optimere motionscentret, siger Tanja Grejsen Henssen.

Annonce

Elsker en god bog

Når Tanja ikke er i Ribe Fritidscenter, sidder hun trods alt stadig i en bil i en del timer. Den mindste datter, Silke, går nemlig til ballet fem gange om ugen i Esbjerg.

- Det er en spændende verden at komme ind i. Jeg er selv vokset op med forældre, som ikke havde store ambitioner på mine vegne, men blot ønskede, at vi skulle gennemføre det, vi gik i gang med. Sådan er det også med Silkes ballet. Vi bakker op og støtter, men accepterer det også, når og hvis hun en dag ikke længere vil gå til ballet, fortæller Tanja, som derudover sætter pris på at læse en god bog - gerne af Leif Davidsen eller Jan Guillou - eller på at være kreativ med børnene så længe det ikke handler om at sy eller hækle.

Annonce

De skarpe svar

Tre ord der beskriver dig selv?

- Udadvendt, aktiv og nærværende

Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene bruges til?

- Så skulle vi ud og rejse. Det måtte gerne være til Cuba, fordi jeg læst bøger om cigarer, gamle biler.

Hvilke tre ting ville du tage med på øde ø?

- En god bog, kaffemaskine og sjippetov

Hvad gør dig glad?

- Lækker mad og samvær med andre mennesker. Eller en lørdag morgen, hvor jeg kan sidde i nattøj og læse i en bog.

Hvad er du god til – hvis andet end dit job?

- At være udholdende og kaste mig ud i nye ting.

Hvad er din største last?

- Ikke at have den fulde tro på mig selv.

Hvis vi to skulle bruge resten af dagen sammen, hvad skulle vi så lave?

- Først skulle jeg tage dig gennem et godt træningsprogram, og bagefter skulle vi have noget dejligt at spise eksempelvis sushi eller tapas. Vi skulle også have noget god vin og en god kop kaffe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce